Zavarovanje plovila

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

štrik

Zavarovanje plovila

OdgovorNapisal/-a štrik » Ne Jul 21, 2013 12:11

Če želite imeti težave ob izplačilu škode katera nastane z naslova odgovornosti vam odsvetujem zavarovanje pri zavarovalnici Generali, saj boste za nastalo škodo katera vam bo povzročena, morali na sodišče in se mnogo let dogovarjati in pregovarjati z zavarovalnico. Meni se je to pripetilo ob izgubi plovila kateri je bil ob nepravem času na nepravem mestu. Plovilo je bilo totalno uničeno, povzročitelj pa je zavarovanec zavarovalnice Generali. Kljub uradnemu zapisniku pooblaščenih forenzikov je pooblaščenec zavarovalnice Generali iz Nemčije kompletni zapisnik zavrnil.
Ker ne želim, da se isto zgodi vam, vas opozarjam, da pred sklenitvijo zavarovanja dobro premislite ali je zavarovalnica Generali pravi naslov. Mislim, da obstajajo boljše in bolj prijazne zavarovalnice kot je Generali.
Uporabniški avatar
Roberth1
Admiral
Kraj: Kranj - Vraniči - Červar

OdgovorNapisal/-a Roberth1 » Ne Jul 21, 2013 12:21

Ne sodelujem v takih temah vendar, poslovanje zavarovalnice Generali je pod vsakih nivojem.

Tu sem zbrisal precej napisanega na to temo.

Ker svoja zavarovanja sklepam, da zavarujem škodo proti tretjim osebam, si ne drznem zavarovati pri Generali.

PS. nisem imel nikoli nobenega kaska, nikoli nisem uveljavljal škode povzročene meni (smo se dogovorili osebno), še počenega stekla v kuhinji nisem prijavil zavarovalnici (pa je to zavarovano).........
https://vodovod-rh.si/
snake
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a snake » Ne Jul 21, 2013 16:03

Saj to je problem,ker nemoreš izbirat kdo se bo zaletu vate (kje je zavarovan).

V tvojem primeru je pa še en dejavnik................da si iz Balkana.(tako nas pač tretirajo)
Uporabniški avatar
Jean
Kapitan
Kraj: Prlekija-Biograd

OdgovorNapisal/-a Jean » Ne Jul 21, 2013 22:38

Meni so za ukraden motor,pri Generali izplačali odškodnino,sicer sem čakal nekaj časa,skoraj 4 mesece,da so stekli njihovi postopki,malo sem jim moral težiti,pa je šlo,ampak predolgo.
LP Dani
bats
Kapitan
Kraj: Gorenjska

OdgovorNapisal/-a bats » To Jul 23, 2013 10:23

tudi jaz imam zelo slabe izkušnje z Generalijem, predvsem za nepremičnino.škod ne izplačujejo, položnice za naslednji letni obrok pa še kar pošiljaljajo.Čim dlje od te zavarovalnice.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti