Če želite imeti težave ob izplačilu škode katera nastane z naslova odgovornosti vam odsvetujem zavarovanje pri zavarovalnici Generali, saj boste za nastalo škodo katera vam bo povzročena, morali na sodišče in se mnogo let dogovarjati in pregovarjati z zavarovalnico. Meni se je to pripetilo ob izgubi plovila kateri je bil ob nepravem času na nepravem mestu. Plovilo je bilo totalno uničeno, povzročitelj pa je zavarovanec zavarovalnice Generali. Kljub uradnemu zapisniku pooblaščenih forenzikov je pooblaščenec zavarovalnice Generali iz Nemčije kompletni zapisnik zavrnil.
Ker ne želim, da se isto zgodi vam, vas opozarjam, da pred sklenitvijo zavarovanja dobro premislite ali je zavarovalnica Generali pravi naslov. Mislim, da obstajajo boljše in bolj prijazne zavarovalnice kot je Generali.
Zavarovanje plovila
Moderatorji: moderator2, moderator
Ne sodelujem v takih temah vendar, poslovanje zavarovalnice Generali je pod vsakih nivojem.
Tu sem zbrisal precej napisanega na to temo.
Ker svoja zavarovanja sklepam, da zavarujem škodo proti tretjim osebam, si ne drznem zavarovati pri Generali.
PS. nisem imel nikoli nobenega kaska, nikoli nisem uveljavljal škode povzročene meni (smo se dogovorili osebno), še počenega stekla v kuhinji nisem prijavil zavarovalnici (pa je to zavarovano).........
Tu sem zbrisal precej napisanega na to temo.
Ker svoja zavarovanja sklepam, da zavarujem škodo proti tretjim osebam, si ne drznem zavarovati pri Generali.
PS. nisem imel nikoli nobenega kaska, nikoli nisem uveljavljal škode povzročene meni (smo se dogovorili osebno), še počenega stekla v kuhinji nisem prijavil zavarovalnici (pa je to zavarovano).........
https://vodovod-rh.si/
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti