Vleka skuterja
Moderatorji: moderator2, moderator
Vleka skuterja
Kaj mslite na idejo vlect skuter (sedeci,trosed) zraven barke? Namrec ne morem ga dati na platformo,lahko ga edino vlecem za seboj. Pomeni,da ne morem glisirat,sem izpostavljen valovom, slabem vremenu ipd. Bi pa ga zelo rad vzel s seboj
Ne vem kako je če se naredi resna piz... in ti začne plesati zaradi vetra okoli barke in ti jo zmaha.
Mene je lani lagana neverica dobila na gumi in sem imel banano zadaj prazno(saj ne da je primerljivo) ampak ko je pihnilo od zadaj sem jo imel takoj ob čolnu spredaj in je kar motila, no jaz sem jo prijel in jo lahko zabijem med sedež in konzolo pa en štrik čez da tam stoji.Vi ki ste cel dopust na barkah najbrž doživite tudi težje situacije.
Mene je lani lagana neverica dobila na gumi in sem imel banano zadaj prazno(saj ne da je primerljivo) ampak ko je pihnilo od zadaj sem jo imel takoj ob čolnu spredaj in je kar motila, no jaz sem jo prijel in jo lahko zabijem med sedež in konzolo pa en štrik čez da tam stoji.Vi ki ste cel dopust na barkah najbrž doživite tudi težje situacije.
-
velikimedo
- Kontraadmiral
- Kraj: CELJE
Tudi sam sem imel idejo, da bi vlekli z jadrnico jeta od prijatla za sabo pa me je mehanik opozoril, da se skuter ne sme vleč dlje časa za sebo, ker naj bi mu voda prišla v motor al neki tazga, sam nisem mehanik sam vem, da mi je takrat absolutno odsvetoval imeti skuter zadaj za 14 dni (je pa drugače bil mehanik za jete).
NAVTIKO MORŠ MET RAD
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta