Tečaj jadranja v aprilu

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
mirante
Admiral
Kontakt:

Tečaj jadranja v aprilu

OdgovorNapisal/-a mirante » Če Feb 20, 2014 17:01

Zadnjič sem dal na Morjeplovca ponudbo za "brezplačno" udeležbo pri jadranju čez severni Atlantik in sem dobil nekaj prijav.
Tokrat malo drugačna ponudba:
Da bi si pot na sever Evrope in Amerike pomagal financirati, bom na prvem delu poti izvedel dva jadralna tečaja in sicer:
-od Izole do Otranta 14.-19.4. in
-od Otranta do Sardinije 19.-25.4. (oz. do Malorce 28.4.)
Morda kdo želi dopolniti svoje jadralsko znanje in mu dodati še kakšno morsko izkušnjo izven Jadrana?
LP Miran

V kolikor ta informacija ne sodi na forum ali pa bolj sodi v male oglase, jo brez težav lahko izbrišete ali prestavite.
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Če Mar 27, 2014 09:51

Da spomnim - april je zdaj že bilzu...
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
golman
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a golman » Če Mar 27, 2014 15:24

no, jaz grem z Miranom in komaj čakam, da se kaj novega naučim, spoznam, vidim.
Uporabniški avatar
mirante
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a mirante » Če Mar 27, 2014 19:15

M.T., hvala.

Malo bom posodobil prvotno ponudbo:
Trenutno sta za jadralni tečaj na voljo dve prosti mesti od Dubrovnika naprej (17.4. - 25.4. do Sardinije ali do 28.4. do Mallorce).
Zaradi učinkovitosti tečaja in udobja nas na barki za daljše poti ne bo več kot pet.

Še info glede ponudbe za brezplačno jadranje po Atlantiku (vsakdo krije svoje stroške in sorazmerni del skupnih stroškov):
Spet je prostor za enega jadralca (ne začetnika) na relaciji SZ Španija - J Škotska 17.-28.5. ter za izkušenega jadralca na relaciji Islandija - Grenlandija - SZ Španija 25.6. - 22.7.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti