Oddaja 'Na lepše' v petek zvečer o jadranju

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Če Avg 07, 2014 12:47

Na sporedu: 08.08.2014 ob 21:25
    Napovednik oddaje
    Ko so snovali to oddajo, je šlo za nekaj aspektov:
      s plati turistične priložnosti raznih slovenskih krajev - in
      pogled s plati turista - med drugim tudi ali je to samo za 'elito' in kako vse lahko začneš

Tudi mi - JKB - smo sodelovali, koliko od nas pa bo v oddaji, bomo pa videli.

:oops: :oops: :oops:
Dobil e-pošto in mislil, da je bila poslana včeraj, in ...

Popravil, hvala :)
Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne Če Avg 07, 2014 18:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
dijo_porko
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a dijo_porko » Če Avg 07, 2014 18:11

Jutri zvečer?
tedi
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a tedi » Ne Avg 10, 2014 07:45

lepa oddaja, smo te videli Marjan Tomki
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Ne Avg 10, 2014 08:41

Končno malo jadranja tudi na naši TV.
A ste zdaj uredili status, tako se lahko z mini12 zapelje kdorkoli in kadarkoli ali vam Bohinjci še vedno nagajajo?
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » Ne Avg 10, 2014 12:02

PeterV
Admiral

OdgovorNapisal/-a PeterV » Sr Avg 13, 2014 23:06

Lepo!
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Avg 19, 2014 20:35

Na splošno...
    Jaz oddaje nisem uspel videti v živo.

V četrtek - 7.8.2014 - sem po tem, ko sem napisal tisto-le zgoraj, dobil eno 'focko' po glavi v prometu (dogodka se ne spomnim) in bil potem v petek - ko je bila oddaja - in v soboto na opazovanju v UKC zaradi 'malo pretresenega podstrešja'.

Ker je to - 'smotano podstrešje' - zame sorazmerno običajno stanje, pričakujem, da ne bo kakih hujših posledic.

Danes so mi pobrali šive z leve arkade in razen tega, da me še malo bolijo rebra (in da za zdaj še nihče - vključno s policijo - ne ve povedati, kje in kako naj bi padel s kolesa - in kje naj bi se to kolo zdaj nahajalo), kaže, da mi nič ne manjka.

@še en link pod sliko...
    Slika

@Marchi
Marchi napisal/-a:Končno malo jadranja tudi na naši TV.
A ste zdaj uredili status, tako se lahko z mini12 zapelje kdorkoli in kadarkoli ali vam Bohinjci še vedno nagajajo?

Status še ni jasen...

Bilo je že postavljeno vprašanje, kdaj grem 'v penzijo' oziroma koliko bo naslednje leto dopusta in če bi torej recimo naslednje leto lahko bil vse poletje - ali čimvečji del - na razpolago na jezeru, in o tem, kaj bi bilo treba narediti, da bi to po predpisih šlo. Ustanoviti podjetje? Obrt? Organizacijsko in pravno plat (ali še velja, da je za to treba imeti izpit za divje-vodaškega reševalca - in če, koliko ta stane... in če kako postaviti cene, da bo še zanimivo, pa bo pokrilo tudi take stroške... ) možnosti raziskuje nekdo drug, pa bomo še videli, kaj bo nastalo iz tega.

Če do skrajnosti 'zamutijo' (Blejci so že tako, da ko se peljem mimo jezera, ne pomnim, kdaj sem zadnjič videl jadrnice na njem), lahko vse skupaj tudi prestavimo na kako drugo jezero.

Jaz rajši ne bi, meni je tam všeč in ta vrsta ponudbe bi morala biti tudi turističnemu kraju v korist, ampak če ne bo šlo drugače... In kaka druga lokacija bi lahko bila tudi prometno manj od rok...
@tedi
tedi napisal/-a:lepa oddaja, smo te videli Marjan Tomki
    Ko sem pogledal posnetek, ugotavljam, da sem precej 'anti-TV-video-geničen'. Ni mi problem povedati tistega, kar rabi nekdo, ki ga vidim poleg sebe; ampak vživeti se v TV občinstvo in kako bi bilo to treba reči, da bi bilo zanje - in režijo in... - OK - tega po vsem sodeč ne znam in vprašanje je, ali sploh imam kaj daru, ki bi se ga dalo v to smer izuriti.

Lažje bi najbrž šlo v nasprotno smer - da bi se navadil še malo pretiravati in se šel potem komika :oops:
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » To Avg 19, 2014 20:47

Marjan, v redu si, glavo pa le ahti!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost