Nakup HR valute
Moderatorji: moderator2, moderator
Nakup HR valute
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Najenostavnejši in tudi večinoma najugodnejši način je še vedno bankomat, vendar z BANČNO in ne kreditno kartico.
Danes vam večino bankomatov, predvsem tujih bank, ponudi izplačilo z ali brez konverzije. Obvezno morate izbrati možnost BREZ KONVERZIJE.
Pred dobrim tednom sem dvignil na bankomatu na HR 2000 kn in moj TRR so obremenili za 262,80 EUR, torej 7,6 kn za 1 EUR.
Danes vam večino bankomatov, predvsem tujih bank, ponudi izplačilo z ali brez konverzije. Obvezno morate izbrati možnost BREZ KONVERZIJE.
Pred dobrim tednom sem dvignil na bankomatu na HR 2000 kn in moj TRR so obremenili za 262,80 EUR, torej 7,6 kn za 1 EUR.
JAA, to s konverzijo in pa brez konverzije sem mislil da tudi že na forumu pisal, pa vedno razlagam, pa razlagam ljudem, pa jim še kar ni jasno... Tisto, ko ti piše EEC konverzija, nikakor NE KLIKNI!!! Pa to ni samo pri bankomatu!!! To je tudi pri plačilu z Maestro kartico na modernejših POS terminalih.
Vse to zelo dobro poznam, ker dleujem tudi poslovno na HR in sem do pred kratkim imel na pultu tri različne POS terminale. Če koga kaj zanima o plačilih, provizijah, obrokih, Amexu, Masterju, Dinersu, Maestru... Evo stručnjak je ovuda!
Drugače pa priporočam, da mi najprej naročite 2 deci vina, potem pa izgovorite besedo AMEX ali pa PBZ (Privredna banka Zagreb - nosilec American Express na HR)! Znam bit napadalen, ko to slišim...

Vse to zelo dobro poznam, ker dleujem tudi poslovno na HR in sem do pred kratkim imel na pultu tri različne POS terminale. Če koga kaj zanima o plačilih, provizijah, obrokih, Amexu, Masterju, Dinersu, Maestru... Evo stručnjak je ovuda!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta