Ker je bil vceraj praznik dela in dela na barki nokoli ne zmanka sem poprijel za orodje in se lotil dela. Ko pa ima hudic mlade jih ima dvojno, sem ob dveh sivih na palcu se umazal Henri Lloydovo jadralno jakno z grafitno mastjo iz motorja... V kemicno cistilnici niso bili ravno navduseni nad mojim izdelkom, ker je prepovedano kemicno ciscenje, a bojo kljub vsemu poizkusili nekaj naredit. Kako vi resujete taksne tezave? Ali najprej probat z meglijem in nato nova impregnacija?
Hvala za pomoc
Pacific
ciscenje jadralne jakne
Moderatorji: moderator2, moderator
-
pacific2332
- Poročnik bojne ladje
-
Rok-11
- Admiral
- Kraj: Ljubljana, Ribiška vasica - It.
Tole ti ne bo ravno pomagalo - a po mojih minulih izkušnjah s čiščenjem, imam zdaj novo rešitev; ne čistim.
Namreč jadralno obleko gledam kot delovno obleko, ki mora biti predvsem funkcijska. V njej me itak gledajo samo ribe, oblaki in kdaj kakšen mornar.
In ravno s funkcijo sem imel vedno ko sem poskušal kaj posebej očistiti same probleme...
Mogoče pa kdo drug kaj pametnega doda in se še kaj naučim.
Namreč jadralno obleko gledam kot delovno obleko, ki mora biti predvsem funkcijska. V njej me itak gledajo samo ribe, oblaki in kdaj kakšen mornar.
In ravno s funkcijo sem imel vedno ko sem poskušal kaj posebej očistiti same probleme...
Mogoče pa kdo drug kaj pametnega doda in se še kaj naučim.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov