IZPIT ZA ČOLN
Moderatorji: moderator2, moderator
IZPIT ZA ČOLN
POZDRAVLJENI,DELAM IZPIT ZA ČOLN PA ME ZANIMA ČE JE KJE KDO KI IMA INŠTRUKCIJE ZA NALOGE IZ NAVIGACIJE(IZPIT ZA ČOLN). SEM ME JE NAPOTIL PRIJATELJ TYSON...
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 12:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Daki
Navigacija je sigurno najtežji del izpita. Kot prvo moraš tudi teorijo iz navigacije znati v nulo, ker te med reševanjem naloge tudi sprašuje. Kar se pa praktičnega dela tiče, ti pa skoraj vedno da geografsko dolžino in širino (če se tukaj zmotiš, takoj padeš), določiš točko, nato ti da nek svetilnik (vpraša kaj so oznake na svetilniku), ti pa moraš določiti razdaljo poti v Nm in kot (stopinje).
-
tyson
Dragi morjeplovci:
SIM je najina prijateljica, kateri sva svetovala, da se obrne na forum...saj bi ji pomagala sama, le malo preveč let je mimo in marsikaj je šlo v pozabo...midva navigirat ne rabiva...priobalna dnevna vožnja...
Torej, če se najde kdo, ki lahko razumljivo razloži navigacijo, naj ji pomaga, prosim.
SIM je najina prijateljica, kateri sva svetovala, da se obrne na forum...saj bi ji pomagala sama, le malo preveč let je mimo in marsikaj je šlo v pozabo...midva navigirat ne rabiva...priobalna dnevna vožnja...
Torej, če se najde kdo, ki lahko razumljivo razloži navigacijo, naj ji pomaga, prosim.
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 12:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Kaj je tu smesno? Tip se je registriral na forum za vprasat za izpit za coln...a vsi vedo da dan danes ko pa vcasih ce placas predavanja, oziroma cel paket na izpitu tezko pades...ker te vprasajo vse tisto kar si imel na predavanja.
Drugace pa me skrbi to da nekateri si upajo povabit nekega cisto xy neznanca prostovoljno da mu drzijo predavanja zastonj v svoji lastni hisi..haha..medtem pa zunaj na morju ko gre mimo barke pa ne zna povlect roko in pozdravit morjeplovca...
Drugace pa me skrbi to da nekateri si upajo povabit nekega cisto xy neznanca prostovoljno da mu drzijo predavanja zastonj v svoji lastni hisi..haha..medtem pa zunaj na morju ko gre mimo barke pa ne zna povlect roko in pozdravit morjeplovca...
morosito napisal/-a:Kaj je tu smesno? Tip se je registriral na forum za vprasat za izpit za coln...a vsi vedo da dan danes ko pa vcasih ce placas predavanja, oziroma cel paket na izpitu tezko pades...ker te vprasajo vse tisto kar si imel na predavanja.
ti očitno ne poznaš našega člana @mirante, ker če bi ga takih bedarij ne bi pisal
super je, da so še taki ljudje na Svetu, ki kaj prostovoljno in brez zaslužka naredijo oz pomagajo
morosito, mogoče se je super kdaj vzdržati komentarjev za katere ne poznaš ozadja
Nazadnje spremenil MareC, dne Pe Maj 19, 2017 09:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov