Pozdravljeni. Zanima me kje bi najblizje Fazani z dvigalom dal barko v vodo? Mogoce kdo z avtodvigalom?
Hvala.
Lp.,
Goahead
Dvigalo v okolici Fazane
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Dvigalo v okolici Fazane
v Fažani nimaš dvigala...mislim da ti bo najbližje Pula...imaš rampo v Valbandonu (v lasti MUP), potem je v Peroju (pazi urnik) in v puntiželi (ta je največja- plačljiva 50 Kun) dvigala pa jaz razen v puli nisem nikjer videl...
V Valbandonu in Puntizeli je precej polozna. Najboljsa je v Peroju, vendar sem bil tam pred dvemi urami in mi je en Koprcan razlagal, da je katastrofa, ker unega, ki naj bi odklenil rampo ni nikjer. Tezil mu je, da ce nima HR registracije, da ne more koristit. Najbrz se mu ni dalo. Potemtakem je najbolje, da pokoristim dvigalo v marini Veruda. Baje pa da se da z avtodvigalom tudi v Fazani ruknit noter, samo lokalca je treba dobit.
Pred leti je tam eden z avtodvigalom spuscal colne v vodo. Vprasaj v depoju, ob stari cesti Pula-Vodnjan.
Pozdravljen.
Prav v Fažani ne bo šlo. Imaš pa malo naprej kamp Puntažela tam pa daje čolne nekdo z avto dvigalom not.
Imaš na rampi za spust v morje človeka kateri kasira rampo po moje ima sigurno številko od njega.
Lansko leto sem ga večkrat videl kako je dajal čolne not.
l.p.
Prav v Fažani ne bo šlo. Imaš pa malo naprej kamp Puntažela tam pa daje čolne nekdo z avto dvigalom not.
Imaš na rampi za spust v morje človeka kateri kasira rampo po moje ima sigurno številko od njega.
Lansko leto sem ga večkrat videl kako je dajal čolne not.
l.p.
Hvala za odgovor. Bom povprasal tam.
Pozdrav,
zastonj rampo imas v stari Barbarigi, vendar je primerna samo za kaj manjsega.
Avtodvigalo pride tudi v staro Barbarigo na pomol. Tam ti ne bo nihce tezil kako in kaj.
V Porticu pri Peroju je tudi rampa, vendar placljiva. Tam ne moremo pricakovati, da bo nekdo non-stop cakal na nas in da bodo odpirali rampo kadar se bo komu zahotelo. Se je treba malo zmeniti prej - lepa beseda vedno lepo mesto najde.
Avtodvigalo pride tudi tja, vendar generalno za tiste, ki smo tam tudi vezani. Vendar se bi najverjetneje dalo zmeniti tudi za kaksno izjemo.
Lastnik avtodvigala je g. Romano, lahko ti lahko dam njegovo telefonsko in se potem dogovorita, kje te bo dal v vodo - on najbolje pozna kje lahko in kje ne.
Lani sta se dva tako zamerila mojstrom iz Peroja, da sta mislila na vesla do Fazane. Sem se ju usmilil, ker sem ravno plul v tisti smeri
zastonj rampo imas v stari Barbarigi, vendar je primerna samo za kaj manjsega.
Avtodvigalo pride tudi v staro Barbarigo na pomol. Tam ti ne bo nihce tezil kako in kaj.
V Porticu pri Peroju je tudi rampa, vendar placljiva. Tam ne moremo pricakovati, da bo nekdo non-stop cakal na nas in da bodo odpirali rampo kadar se bo komu zahotelo. Se je treba malo zmeniti prej - lepa beseda vedno lepo mesto najde.
Avtodvigalo pride tudi tja, vendar generalno za tiste, ki smo tam tudi vezani. Vendar se bi najverjetneje dalo zmeniti tudi za kaksno izjemo.
Lastnik avtodvigala je g. Romano, lahko ti lahko dam njegovo telefonsko in se potem dogovorita, kje te bo dal v vodo - on najbolje pozna kje lahko in kje ne.
Lani sta se dva tako zamerila mojstrom iz Peroja, da sta mislila na vesla do Fazane. Sem se ju usmilil, ker sem ravno plul v tisti smeri
Super bi bilo če bi mi posredoval številko od tega g. Romanota, da se najavim kdaj nameravam prist dol in kje se bo spustil čoln v morje. Lahko napišeš kar v ZS. Najlepša hvala 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti