Zanimiv članek, vse se vrti okrog denarja (pa ne velja za vse enako) ...
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmac ... pajolama39
Čolni hrvaških luških kapetanij
Moderatorji: moderator2, moderator
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Re: Čolni hrvaških luških kapetanij
Žalostn zgodba Hrvaške realnosti in njene vlade.Poštena in realna izpoved kapitana barke.Vlada se napihuje oh in ah, njena realna slika je pa taka kot je realno stanje naroda.
mašinfirer
Ja kaj je pri nas kaj bolše, mošniček je zmeraj bolj prazen.
en mrzu špric, še raje en knc terana in ena feta pršuta, na zdravje morjeplovci
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Ja tko je na balkanskem kotlu, oblast pri nas in jugu pobiradavek 20 in več x, kot nekoč fevdali in graščaki.Enostavno nenasitna sodrga

mašinfirer
Za uprašat se je kdo jim pusti. Če bi ti banka pustila, da si jemlješ kolikor ti je volja, bi bil ti kriv da ti omogočajo to?
Dokler bomo vsi pisano gledali nam še premalo vzamejo.
Kapetan pa pretirava, lepo se vidi na sliki, da je ladja nad vodo tako da ni panike.
Dokler bomo vsi pisano gledali nam še premalo vzamejo.
Kapetan pa pretirava, lepo se vidi na sliki, da je ladja nad vodo tako da ni panike.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
edini problem je da je kapetan iz Vukovarja,če bi bil dalmatinec se zaradi malo vode ne bi sekiral
-
tyson
Bohpumagi, če je voda v čolnu, ni fletn nč, ma prou nč...tud če je še nad vodo, dokler bo nad vodo...
Kapitan pa...ni pomembn od kje je, ne? Tukaj nas je veliko s celine (kapitanov) in mislim, da nobenemu ni všeč, če ima vodo v svojem ali službenem čolnu... moj mnenje je, da je samo pedanten...in ima prav! Službeni protokol o vzdrževanju pa naj bi se izvajal...še ena od pedantnosti posameznika...(zase lahko rečem, da sem zavrnil dostavo s kombijem, ker bi moral it na servis... cca 5000km čez je že bilo, dolival olje, bremze so bile na koncu...dosegel sem svoje, odpeljal kombi na servis...safety first!)
Kapitan pa...ni pomembn od kje je, ne? Tukaj nas je veliko s celine (kapitanov) in mislim, da nobenemu ni všeč, če ima vodo v svojem ali službenem čolnu... moj mnenje je, da je samo pedanten...in ima prav! Službeni protokol o vzdrževanju pa naj bi se izvajal...še ena od pedantnosti posameznika...(zase lahko rečem, da sem zavrnil dostavo s kombijem, ker bi moral it na servis... cca 5000km čez je že bilo, dolival olje, bremze so bile na koncu...dosegel sem svoje, odpeljal kombi na servis...safety first!)
Kdo je na strani
Po forumu brska: Paco in 2 gosta