Pozdravljeni!
Zasledil sem projekt ASD Punta Barene. Morda kdo od morjeplovcev ve kaj več o projektu, je že kaj narejeno, kako poteka,...?
Iz prebranega sklepam, da gre za nekakšne neprofitne priveze za čolne; se motim? saj italijansko ne razumem.
LP, NASA
ADS Punta Barene
Moderatorji: moderator2, moderator
-
androo81
- Kapitan bojne ladje
- Kraj: Begunje pri Cerknici
Re: ADS Punta Barene
Privezi so vrejeni ni pa vrejeno parkirisce. Glede povprasevanje zgleda da ni nevem kaj ker se skozi oglasujejo. Je pa potrebno neko kvoto vplacat potem je pa letna cena zelo niska placuje se glede na sirino plovila mislim da. Jaz sem se zanimal za vez tam a mije bil zaceten vlozek prevelik.To je na izlivu soce zna bit zelo vetrovno in valovito ob vstopu v saami luki pa dokaj mirno. Problem je tudi globina na vstopu. Ce vas zanima mislim da imam kontakt.
Jaz sem jih danes kontaktiral. Mesta še imajo, je pa omejitev v velikosti plovila - max dolžina 9-10m in širina 4m. Spraševal sem za jadrnico d=12m, š=4,09m Odgovor:
ciao ! purtroppo barche a vela di questa stazza non ci stanno nella darsena ... teniamo barche fino a 9/10 m. per 4m. di larghezza ! mi dispiace
ciao ! purtroppo barche a vela di questa stazza non ci stanno nella darsena ... teniamo barche fino a 9/10 m. per 4m. di larghezza ! mi dispiace
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Hvala za odgovore. Kontakt me zanima, kolikšen pa je bil vložek in kaj če ti čez čas ne ustreza, je to prenosljivo oz. kako je s tem?
lp
lp
Mislim, da je vložek okrog 7.000€.....
-
androo81
- Kapitan bojne ladje
Vlozek za 9m dolgo in 3m siroko barko je 8700 eur. Letni pausal mislim da je 270 eur. Vlozek ti vrnejo ko iztopis in ce pripeljes novo stranko ali pa ti pomagajo oni dobit nekoga. Imajo pa tudi moznost financiranja vlozka lrek ene banke tam.
Če slučajno kdo pozna še kakšno tako varianto priveza bom zelo hvaležen za informacijo. Pogoj je, da sprejemajo barke velikosti l=12 m, š=4,1m, vgrez 2,12m.
-
androo81
- Kapitan bojne ladje
Koliko ste pa pripravljeni placevat na leto.
Odvisno od standarda priveza (voda, elektrika, parkiranje avtomobila), varnosti na privezu v smislu valov, vetra, dostopnosti po kopnem....Nizka cena ni odločilna. Bolj mi gre za dolgoročnost tudi če je potreben večji vložek na začetku. Pogoj pa je legalnost. Nekaj na črno me ne zanima. Če je kakšna resna ponudba lahko na ZS.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov