Novigrad
Moderatorji: moderator2, moderator
Novigrad
Pozdrav.
Eno vprašanje za istrane.
Za prvi maj bomo v kampu sirena Novigrad, pa morda bi vlekel čoln s seboj. Me pa zanima če je kje v bližini kakšna opcija za privez, razen v marini? Za štiri dni.
Hvala
Lp Miha
Eno vprašanje za istrane.
Za prvi maj bomo v kampu sirena Novigrad, pa morda bi vlekel čoln s seboj. Me pa zanima če je kje v bližini kakšna opcija za privez, razen v marini? Za štiri dni.
Hvala
Lp Miha
Re: Novigrad
Lahko ga imaš tudi v kampu na boji,višje proti hotelu Maestral pa imaš rampo za v morje dat.
nac napisal/-a:Lahko ga imaš tudi v kampu na boji,višje proti hotelu Maestral pa imaš rampo za v morje dat.
A boje so od kampa? Kaj pa dvigalo? Je malo pretezek-velik za rampo...
Lp Miha
Boje so v sklopu kampa-to mislim da se boš dogovoril na recepciji,če je še to tam tako,vsaj bilo je.
Dvigalo pa mislim,da ti je bolje v stari marini(Luciano-Marservis),imaš ga pa v Marini Novigrad tudi.
Kakšen "čolen" pe je,da ne gre po drči not,če ni skrivnost?
Dvigalo pa mislim,da ti je bolje v stari marini(Luciano-Marservis),imaš ga pa v Marini Novigrad tudi.
Do katere dolžine, oziroma teže, pa spuščate čolne v vodo po drči
m1ha, oprosti da ti smetim temo
m1ha, oprosti da ti smetim temo
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Naš je bil 6m fisherman. Kolega je imel 7,5m gumon. Ne eden ne drugi nista nikoli videla dvigala.
motorni
nac napisal/-a:Boje so v sklopu kampa-to mislim da se boš dogovoril na recepciji,če je še to tam tako,vsaj bilo je.
Hvala za info. Ni skrivnost. 6,5m wa cca1,5 tone
Noter bi seveda slo, za ven mi je pa rahko škoda sklopke.
Prejšni je bil slabih 6m guma pa ni bil avto nič vesel.
Lp Miha
Ja, ker so gume cenejše kot sklopka, pa še lažje jih zamenjaš, sem pri speljevanju bolj šparal sklopko kot gume.... 
motorni
motorni napisal/-a:Ja, ker so gume cenejše kot sklopka, pa še lažje jih zamenjaš, sem pri speljevanju bolj šparal sklopko kot gume....
Lahko pa daš 30€ za dvigalo pa ni treba nič šparat
Lp Miha
Pa tudi prikolica z naletno zavoro ni narejena za v slano vodo. Ko sem jo namakal v morje, sem moral vsako leto nekaj zamenjat na zavorah ali ležaje, kar sploh ni zanemarljiv strošek.
Lp Klemen.
Lp Klemen.
V kampu oz. pred kampom nimaš nikjer boje. Edina rešitev je lučica....za par dni ni tako drago
goahead napisal/-a:V kampu oz. pred kampom nimaš nikjer boje. Edina rešitev je lučica....za par dni ni tako drago
...da ni boj,je možno edinole,če se je od 2016 ta zadeva v kampu spremenila,do tedaj so vsi čolne vezali na boje nižje od kampa proti kamnolomu Antenal. Vprašaj na recepcijo.
Tisto je vse na črno.....
Veter v laseh, travarca v zobeh 
goahead napisal/-a:Tisto je vse na črno.....
Pa daj no,na črno na belo na zeleno. Vedno so se vezali tam čolni(povedal sem da vem do 2016),pa tudi tale naš možakar gre samo za par dni dol,ne bo ga imel celo sezono vezanega. Za Ecia je pa to itak predaleč,da bi prišel prekontrolirat-ni nobene "bertije" tam blizu!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov