Boat inspection v Nici
Moderatorji: moderator2, moderator
Boat inspection v Nici
Prijatelj je pred korono zaaral day cruiser čoln, cca 9m, notranji motor, 3,4 leta star. Znamka Invictus. Čoln je v Nici. Pozna kdo na tistih koncih kaķšno podjetje/strokovnjaka za navtiko, ki bi pregledal plovilo in dal oceno/certifikat o stanju plovila, da sprovede nakup.
Re: Boat inspection v Nici
Skoda ker nisi objavil posta prejsnji teden, ker sem bil v petek v tistih koncih. Imam pa v Cannes-u in St. Tropeju kolege in jih lahko vprasam ce bi sel kateri od njih pogledat zadevo. Sicer ne bo zastonj, jim bo treba nekaj dat, ampak ce je zanimivo me poklici na 041/370-078 in bova probala resit.
Lp
Lp
Re: Boat inspection v Nici
bojan11 napisal/-a:Skoda ker nisi objavil posta prejsnji teden, ker sem bil v petek v tistih koncih. Imam pa v Cannes-u in St. Tropeju kolege in jih lahko vprasam ce bi sel kateri od njih pogledat zadevo. Sicer ne bo zastonj, jim bo treba nekaj dat, ampak ce je zanimivo me poklici na 041/370-078 in bova probala resit.
Lp
Vsekakor je pripravljen plačat. Pot tja in nazaj, nočitev, dve...čas/denar.. Mu bom posredoval tvoj kontakt. Hvala!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti