Boat inspection v Nici

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Kariera
Viceadmiral

Boat inspection v Nici

OdgovorNapisal/-a Kariera » Po Jun 01, 2020 20:21

Prijatelj je pred korono zaaral day cruiser čoln, cca 9m, notranji motor, 3,4 leta star. Znamka Invictus. Čoln je v Nici. Pozna kdo na tistih koncih kaķšno podjetje/strokovnjaka za navtiko, ki bi pregledal plovilo in dal oceno/certifikat o stanju plovila, da sprovede nakup.
Uporabniški avatar
bojan11
Admiral
Kraj: Trebnje
Kontakt:

Re: Boat inspection v Nici

OdgovorNapisal/-a bojan11 » Po Jun 01, 2020 20:36

Skoda ker nisi objavil posta prejsnji teden, ker sem bil v petek v tistih koncih. Imam pa v Cannes-u in St. Tropeju kolege in jih lahko vprasam ce bi sel kateri od njih pogledat zadevo. Sicer ne bo zastonj, jim bo treba nekaj dat, ampak ce je zanimivo me poklici na 041/370-078 in bova probala resit.

Lp
Kariera
Viceadmiral

Re: Boat inspection v Nici

OdgovorNapisal/-a Kariera » Po Jun 01, 2020 21:52

bojan11 napisal/-a:Skoda ker nisi objavil posta prejsnji teden, ker sem bil v petek v tistih koncih. Imam pa v Cannes-u in St. Tropeju kolege in jih lahko vprasam ce bi sel kateri od njih pogledat zadevo. Sicer ne bo zastonj, jim bo treba nekaj dat, ampak ce je zanimivo me poklici na 041/370-078 in bova probala resit.

Lp

Vsekakor je pripravljen plačat. Pot tja in nazaj, nočitev, dve...čas/denar.. Mu bom posredoval tvoj kontakt. Hvala!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti