iščem privez za čoln 5m, SLO obala iz sobote na nedeljo ( 1.8 do 2.8 - čez noč), če ima kdo mogoče kaj prosto ali kakšno drugo informacijo.
Hvala in mirno morje.
Moderatorji: moderator2, moderator
francelj napisal/-a:Dnevni privez je 3,05EUR/m.
https://www.komunala-izola.si/wp-conten ... zov_si.pdf
peterv6i napisal/-a:Za en dan se lahko po moje zavežeš tudi na rinke ob obali kjer je mostiček ki gre iz izole proti marini. PA tam imaš še star ribiški pomolček.. zadaj flikni sidro spredaj se zaveži in je rešeno.. (ne vem če je še kaj fraj na dnevnih vezih, ker letos je štala s temi barkami in čolni.. ali se kopaš v mandraču ali na morju je isti klinac)
Stanley napisal/-a:So mi ponudili prost privez v obcinskem pristaniscu.. Cena 3e na meter..
Se bom verjetno kar za tole odlocil, da bomo mirno spali..
Stanley napisal/-a:peterv6i napisal/-a:Za en dan se lahko po moje zavežeš tudi na rinke ob obali kjer je mostiček ki gre iz izole proti marini. PA tam imaš še star ribiški pomolček.. zadaj flikni sidro spredaj se zaveži in je rešeno.. (ne vem če je še kaj fraj na dnevnih vezih, ker letos je štala s temi barkami in čolni.. ali se kopaš v mandraču ali na morju je isti klinac)
Lahko prosim se mikro lokacijo? Kje tocno se tole nahaja..
Mislis to tam ob promenadi, ob velikem parkiriscu?
Nevem, ce me tam nebi kdo preganjal, ha?

Stanley napisal/-a:Hvala vsem, da ste si vzeli cas za odgovore, na moja vprasanja..
Mogoce se to, parkirisce za prikolo in avto.. Za 24 ur.. Ali kaj dlje.. Bi se dalo na tistem makadamu v izoli, kjer parkirajo tudi avtodomi? Ali mogoce Ladjedelnica? Vsaj za prikolico..
Zadnje case parkiram pri Zusterni, 2e za 24ur.. Tudi prespim kdaj pa kdaj.. Pa nikoli problemov..
Glede na to, da bo coln v Izoli.. Bi raje parkiral v Izoli..
evovii napisal/-a:Stanley napisal/-a:Hvala vsem, da ste si vzeli cas za odgovore, na moja vprasanja..
Mogoce se to, parkirisce za prikolo in avto.. Za 24 ur.. Ali kaj dlje.. Bi se dalo na tistem makadamu v izoli, kjer parkirajo tudi avtodomi? Ali mogoce Ladjedelnica? Vsaj za prikolico..
Zadnje case parkiram pri Zusterni, 2e za 24ur.. Tudi prespim kdaj pa kdaj.. Pa nikoli problemov..
Glede na to, da bo coln v Izoli.. Bi raje parkiral v Izoli..
V Izoli imaš zraven ladjedelnice parking za 4eur/dan.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta