V ponedeljek, 03.08. pred nevihto je bila v marini Vrsar na E pomol s premcem vezana čudovita
lesena jadrnica cca 8-9 m dolžine, zdi se mi, da s koprsko registracijo.
Barčica porihtana / stoj in glej /. Sledila je nevihta in pozabil na zadevo.
Če je morda lastnik na morjeplovcu in bo to prebral, naj se mi po možnosti oglasi.
Želel bi si pogledat barko, tko, čist iz veselja.
Poskrbim za kakšen prigrizek in kozarček.
čudovita lesena barka
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: čudovita lesena barka
Tudi lepa, ampak ni bila ta. Mislim, da je bila malo manjša,
pa tudi ni kazalo, da je naprodaj.
pa tudi ni kazalo, da je naprodaj.
kalužni mali
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Ooo presenečenje. Valter R. prodaja svojo lepotico. Valterja poznam kot enega najbolj pedantnih profesionalnih skiperjev, ki sem jih srečal v moji navtični karieri. Poznava se od 1997, ko je bil kot skipper na prestižni motorni jahti, ena mojih prvih večjih strank, ko sem prevzel zastopstvo za Autohelm (danes Raymarine) za področje bivše Juge.
Na tej barki sem bil pred kakšnim dobrim letom in kar nisem mogel z nje. Je izjemno lepo narejena in kar diši po lesu. Ta barka ima dušo. Glede na kvaliteto izdelave, vloženo delo in stroške izdelave, se ta barka prodaja za izjemno ugodno in razumno ceno.
Klik za sliko...
Še ostale slike....
Na tej barki sem bil pred kakšnim dobrim letom in kar nisem mogel z nje. Je izjemno lepo narejena in kar diši po lesu. Ta barka ima dušo. Glede na kvaliteto izdelave, vloženo delo in stroške izdelave, se ta barka prodaja za izjemno ugodno in razumno ceno.
Klik za sliko...
Še ostale slike....
Waw kakšna lepotica.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Morda je bil Dan, kapitan od Mariske dol z barko, ki jo je sam naredil.. Poznam je v Portorožu in bi jo gotovo pokazal.
Lure napisal/-a:Cassiopea?
https://emorje.com/novice/dan-poljsak-s ... assiopeia/
Cassiopeo smo letos srečali na Cresu - uvala Meli.
Res lepa barka.
Ja to sem mislil. Lepa res
Dana in Cassiopeio poznam, lepa zgodba, lepa barka......
Ta v Vrsarju je bila enojambornica, registracija pa Koper, se mi zdi,.......,
ker, no ja.....tud mornarka / al pa kapitanka / gor je bila zelooo lepa, priznam.
Tko da pol nisem več vedu kaj gledat, .... pa je nevihta usekala in sem na vse pozabu.
Ta v Vrsarju je bila enojambornica, registracija pa Koper, se mi zdi,.......,
ker, no ja.....tud mornarka / al pa kapitanka / gor je bila zelooo lepa, priznam.
Tko da pol nisem več vedu kaj gledat, .... pa je nevihta usekala in sem na vse pozabu.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov