Privez v okolici mesta Krk
Moderatorji: moderator2, moderator
Privez v okolici mesta Krk
Pozdravljeni, ali kdo ve za kakšno opcijo priveza za čoln dolžine 7,5m v okolici mesta Krk. Marina Punat je namreč polno zasedena. Lp
- modro morje
- Viceadmiral
- Kraj: Ljubljana - Krk
Re: Privez v okolici mesta Krk
Privezi so povsod, kjer so kake luke. Plovila pod 8,0 m izpolnjujejo predpogoj za komunalni vez, ampak najbrž to zate ne pride v poštev, ker moraš imeti stalno prebivališče tam (drugi predpogoj), pol je pa še dolga čakalna vrsta domačinov. Na Krku je precej luk, v smeri urinega kazalca od mesta Krk: Pinezići, Porat, Vantačići, hotel Malin, Malinska, Njivice, Omišalj, Črišnjevo (pod mostom na obali), Klimno, Čižići, Soline, Šilo, Vrbnik, Baška, Punat, Krk, pa mogoče sem kakšnega izpustil. Ker sem sam klicaril v praktično vse te luke, je po moje precej težko dobiti kjerkoli, mogoče pa kdaj kdo odpove, pa se sprosti mesto. So pa še suhe marine, recimo v Klimnem so trije privatniki. Nekatere luke so pozimi skoraj povsem prazne, poleti pa zaračunavajo dnevni vez, oziroma malo cenejši mesečni pavšal, recimo Porat je takšen. Odvisno kaj točno te zanima, pa koliko denarja si pripravljen dati.
Navigare vivere est.
Hvala za izčrpen odg. Sem bil v kontaktih z večino naštetih in praktično ni prostega mesta. Bomo iskali kakšno alternativno rešitev. Hvala in lep pozdrav.
Probaj še Jadranovo. Zaradi rekonstrukcije obale je nastalo veliko privezov.
Pokliči Dario, prijazen in ustrežljiv fant. Mogoče kakšen domačin odstopi. (lift boy) +385 91 790 4088.
Pokliči Dario, prijazen in ustrežljiv fant. Mogoče kakšen domačin odstopi. (lift boy) +385 91 790 4088.
Ste doboli privez?
Mi ga imamo v Klimnem. Čoln prodajamo. Iščemo solastnika večjwga čolna.
Pišite mi prosim v zasebno sporočilo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost