Mogoče kdo ve, če je sploh opcija dobit letos v top sezoni jadrnico za 3 noči na Hrvaškem? Pa da ni uuuultra last minute?
Najem jadrnice Hrvaška 3 noči
Moderatorji: moderator2, moderator
Najem jadrnice Hrvaška 3 noči
Zdravo, ponavadi peljem ekipo pred ali po sezoni za 3-4 noči. V zadnjih 10ih letih sem vedno dobil rezervacijo vsaj mesec prej. Letos bi šli pa 3-4 pari med 15.8.-18.8. ( 3 noči ). Jadrnica 3-5 kabin, 40ft+. Štart kjerkoli med Lošinjem in Splitom...pišem parim charteristom, vsi samo za 1 teden...oz. plačaj 7, jadraj 3...
Mogoče kdo ve, če je sploh opcija dobit letos v top sezoni jadrnico za 3 noči na Hrvaškem? Pa da ni uuuultra last minute?
-
navtik_borut
- Admiral
Re: Najem jadrnice Hrvaška 3 noči
Verjetno boš prej rešil, če boš poskušal nati koga, s komur boš delil 7 dnevni termin. Baje je vse polno in zasedeno. Najbrž si zaradi tega lahko privščijo malo bolj "strogo" prodajo terminov.
Vprašaj mojga prjatla.Elan 35 in elan 40 ima.Trefalt Brane ,povej da sem te jaz priporočil,morda rata..pa merkite pol barko,k je aklih.LP Iztok.Njegov tel 031 278 689
Če je preveč aklih, ne bi smel oddajat bark, ker jih večina najemnikov ne merka 
Vsa čast izjemam.
Vsa čast izjemam.
Je glih prou ajklih
polanc napisal/-a:Vprašaj mojga prjatla.Elan 35 in elan 40 ima.Trefalt Brane ,povej da sem te jaz priporočil,morda rata..pa merkite pol barko,k je aklih.LP Iztok.Njegov tel 031 278 689
Hvala Polanc, pokličem!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost