Privez na relaciji Zadar-Šibenik-Split
Moderatorji: moderator2, moderator
- 1stofficer
- Admiral
Privez na relaciji Zadar-Šibenik-Split
Trenutno imam jadrnico privezano na Krku, drugo leto razmisljam, da bi jo za nekaj mesecev cca maj do oktober, prestavil nekam južneje, na relaciji Zadar, Šibenik, Split.
Kje bi bilo po vaših izkušnjah to najbolj optimalno glede na vreme, zanimive destinacije in seveda ceno priveza? Kak predlog marine?
Obdelal sem do sedaj namreč zgolj S Jadran, nižje še nisem s svojo barko. Kornate sem nekaj obdelal s čarterji, južneje okol otokov še nisem plul
Kje bi bilo po vaših izkušnjah to najbolj optimalno glede na vreme, zanimive destinacije in seveda ceno priveza? Kak predlog marine?
Obdelal sem do sedaj namreč zgolj S Jadran, nižje še nisem s svojo barko. Kornate sem nekaj obdelal s čarterji, južneje okol otokov še nisem plul
- 1stofficer
- Admiral
Re: Privez na relaciji Zadar-Šibenik-Split
Nobene ideje?
- modro morje
- Viceadmiral
- Kraj: Ljubljana - Krk
Probi Veli Iž, in Kukljica. Jst sicer tam pred leti nisem bil uspešen, sem pa vidu SLO jadrnice.
Navigare vivere est.
- 1stofficer
- Admiral
modro morje napisal/-a:Probi Veli Iž, in Kukljica. Jst sicer tam pred leti nisem bil uspešen, sem pa vidu SLO jadrnice.
Hvala za idejo, ampak otokom se bom probal izognit. Podaljsa iz zakomplicira pot
Marin pk dalmaciji je kar nekaj….. najbolje da poklices v vsako, povprasas o stanju zasedenosti, kar mislim da so zeeeelo, in pa za ceno, ki so tudi razlicne. Ne opusti starega priveza, ker ni receno, da bos dobil 
Daj oglas da menjaš privez. Verjetno se najde kdo ki bi menjal.
- 1stofficer
- Admiral
@Darh itaq da ne 
@omas dobra ideja za zacasno resitev, kam priporocas dat tak oglas? Njuskalo?
@omas dobra ideja za zacasno resitev, kam priporocas dat tak oglas? Njuskalo?
Njuškalo oglas nekaj stane. 30 al 40€.. Indeks je zastonj:
https://www.index.hr/oglasi/nautika/plo ... tika%22%7D
Drugače pa kak forum, FB portal morjeplovec...
Imam prikolico v Pirovcu v enem kampu in sem prejšnji teden bil doli...naredili so dva dodatna pomola letos, skoraj sigurno imajo fraj, ker ni vse polno ... je pa res, da če te dajo na notranje pomole, morajo oni meni plačat, da bi tam imel čoln, ker ni nekega pretoka in včasih, ko ni vetra tako smrdi, da bruhaš.
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
omas napisal/-a:Njuškalo oglas nekaj stane. 30 al 40€.. Indeks je zastonj:
Njuskalo je zastojn
Jaz oglasujem obcasno
pinosat napisal/-a:Imam prikolico v Pirovcu v enem kampu in sem prejšnji teden bil doli...naredili so dva dodatna pomola letos, skoraj sigurno imajo fraj, ker ni vse polno ... je pa res, da če te dajo na notranje pomole, morajo oni meni plačat, da bi tam imel čoln, ker ni nekega pretoka in včasih, ko ni vetra tako smrdi, da bruhaš.
Kje so nardili dva pomola, v marini al na rivi?
darac44 napisal/-a:pinosat napisal/-a:Imam prikolico v Pirovcu v enem kampu in sem prejšnji teden bil doli...naredili so dva dodatna pomola letos, skoraj sigurno imajo fraj, ker ni vse polno ... je pa res, da če te dajo na notranje pomole, morajo oni meni plačat, da bi tam imel čoln, ker ni nekega pretoka in včasih, ko ni vetra tako smrdi, da bruhaš.
V marini, pa oni betonski-južni, proti mestu zunanja stran, je zdaj čist poln. Kolikor mi je en tam rekel, imajo to Rusi v najemu, vsaj avgusta so imeli neko regato in je dejansko bilo jadrnic v ruskem lastništvu najmanj 10-15, nisem štel, ena poleg druge.
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
pinosat napisal/-a:darac44 napisal/-a:pinosat napisal/-a:Imam prikolico v Pirovcu v enem kampu in sem prejšnji teden bil doli...naredili so dva dodatna pomola letos, skoraj sigurno imajo fraj, ker ni vse polno ... je pa res, da če te dajo na notranje pomole, morajo oni meni plačat, da bi tam imel čoln, ker ni nekega pretoka in včasih, ko ni vetra tako smrdi, da bruhaš.
V marini, pa oni betonski-južni, proti mestu zunanja stran, je zdaj čist poln. Kolikor mi je en tam rekel, imajo to Rusi v najemu, vsaj avgusta so imeli neko regato in je dejansko bilo jadrnic v ruskem lastništvu najmanj 10-15, nisem štel, ena poleg druge.
Ah noro, začeli so pretiravat s to marino. Sem mislil, da so že nardili nove pontone za komunalni vez, ki so obljubljeni že kar nekaj časa. Hkrati bodo pa naredili še rampo/slip, ker je najbližja trenutno v Tisnem.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti