Trajekti in avtodomi za Grčijo

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

ana.kuhelj

Trajekti in avtodomi za Grčijo

OdgovorNapisal/-a ana.kuhelj » Ne Feb 20, 2011 12:17

Prosim , če mi lahko kdo iz prve roke posreduje podatek, ali imaš na trajektu Anek lines Benetke-Igumenitsa(GR) med vožnjo dostop do osebnega vozila v spodnjih nivojih, če imaš karto DECK za osebe (paluba).

Imamo kombi preurejen v bivalnik, a na zunaj je po izgledu povsem običajen in taka je tudi registarcija.
Cena zanj je trenutno glede na camper občutno nižja ( v juliju namesto 284 samo 54 evrov s 30% popusta).

Med vožnjo bi tako radi šli spat v kombi in me zanima kako je s kontrolo okrog tega, da se vem pripraviti.

Hvala za odgovore !
Uporabniški avatar
popaj
Kontraadmiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a popaj » Ne Feb 20, 2011 14:00

Zlata jama informacij o tem http://caravaning.si/.
dinksi
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a dinksi » Ne Feb 20, 2011 17:43

Pred 4-mi leti niso dovolili dostopa do vozil. V pogovoru z osebjem sem zvedel, da so pred leti to prepovedali, ker so kradli po vozilih.

L.p.
Uporabniški avatar
Joško
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Joško » Ne Feb 20, 2011 19:41

Nikakor ne!
Predvsem zaradi varnosti potnikov, osebja in premoženja!
In tudi ne s prodajnega stališča! Potem nihče ne bi kupoval kabin in bi vsi spali po avtomobilih!
:D
:)"Dobrega štromarja zruka samo slab šnops":)
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Mar 01, 2011 09:05

Tudi po mojem ni samo to okrog kraj - verjetno je tudi aspekt varnosti cele ladje (trajekta).

Bilo je več prevračanj trajektov, pri katerih je zaradi kakršnega koli razloga prišlo do večje spremembe težišča zaradi nenadzorovanega premika vozil. Ta je sprememba je najverjetneje nastala zaradi trčenja, nemirnega morja in podobno (kaj se ve in/ali je obljavljeno je od primera do primera različno).

To pomeni, da je - kot vsak tovor na lajdji - treba tudi vozila (avtomobile, tovornjake, vlake...) fiksirati, ali pa imaš nevarnost prevrnitve ob trčenju ali podobnem dogodku.

Če dopustiš dostop nepooblaščenih oseb, pa nimaš ključavnice na vsaki reči v zvezi s fiksiranjem, to ni več zanesljivo, z milijon ključavnicami je pa negospodarno počasno. Podobnih zadev v zvezi z varnostjo, kjer je argumetn povečano tveganje, če dopustiš dostop (pa če je resničen ali izgovor za prodajo kabin), je še nekaj.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov