Opozorilo
Moderatorji: moderator2, moderator
Opozorilo
Tole sem zasledil na strani www.ijedrenje.com
http://www.ijedrenje.com/mobile/novost/upozorenje-charter-agencijama/2976/
http://www.ijedrenje.com/mobile/novost/upozorenje-charter-agencijama/2976/
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Če misli tale Požun na takle način priti do strank, potem je res za kozlat.
Tisti, ki poznamo situacijo okoli Jonathana, vemo da sploh ni vse res, kar tale k...c navaja.
Vodstvo je popolnoma novo in G. Rudija ni več zraven. Ostale pa so samo nekatere barke, katere lastniki želijo še naprej oddajati v Portorožu. Novega lastnika Jonathana Plus čaka težka borba za stranke. Vsi ki ga poznamo, mu želimo da bi mu uspelo!!
Tisti, ki poznamo situacijo okoli Jonathana, vemo da sploh ni vse res, kar tale k...c navaja.
Vodstvo je popolnoma novo in G. Rudija ni več zraven. Ostale pa so samo nekatere barke, katere lastniki želijo še naprej oddajati v Portorožu. Novega lastnika Jonathana Plus čaka težka borba za stranke. Vsi ki ga poznamo, mu želimo da bi mu uspelo!!
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Tudi jaz stopim v bran Jonathanu KOT GA JAZ POZNAM (prej Yachting). Vedno so bili korektni in moram reći, da so eno redkih podjetij s katerimi sem z veseljem posloval tudi še takrat, ko je bil Rudi F. direktor.
Ne govorim za zadnji dve leti, ko je kriza naredila svoje in se je vse ustavilo, ker teh zadnjih momentov ne poznam. Ko se začne vse podirat pa verjamem je to težko zaustavit, ne glede na vzrok in takrat vedno kdo ostane prikrajšan.
Se pridružujem mnenju, da se ne bi smelo dovoliti verižnega odpiranja firm še posebej z namenom mahinacij, kraj in nezakonitih menedžerskih "odkupov".
LP NT
Ne govorim za zadnji dve leti, ko je kriza naredila svoje in se je vse ustavilo, ker teh zadnjih momentov ne poznam. Ko se začne vse podirat pa verjamem je to težko zaustavit, ne glede na vzrok in takrat vedno kdo ostane prikrajšan.
Se pridružujem mnenju, da se ne bi smelo dovoliti verižnega odpiranja firm še posebej z namenom mahinacij, kraj in nezakonitih menedžerskih "odkupov".
LP NT
Nazadnje spremenil Nikola T., dne So Feb 04, 2012 13:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Nikola, če ima nekdo čiste in poštene namene, ne ustanovi celo vrsto podjetij in jih spravi po enem letu v stečaj! Oprosti, ampak se ne strinjam s tabo. Sicer Jonathan ni edina takšna zgodba, imamo jih cel kup samo iz navtične branže. Ustanoviš firmo XXXX navtika, jo zadolžiš, spraviš v stečaj in ustanoviš novo firmo XXXX navtika plus ali kaj podobnega, ko pa preveriš na Ajpesu, vidiš da gre za iste nategune, kateri sodijo kam drugam, ne pa v podjetniške vode!
veteran napisal/-a:Nikola, če ima nekdo čiste in poštene namene, ne ustanovi celo vrsto podjetij in jih spravi po enem letu v stečaj! Oprosti, ampak se ne strinjam s tabo. Sicer Jonathan ni edina takšna zgodba, imamo jih cel kup samo iz navtične branže. Ustanoviš firmo XXXX navtika, jo zadolžiš, spraviš v stečaj in ustanoviš novo firmo XXXX navtika plus ali kaj podobnega, ko pa preveriš na Ajpesu, vidiš da gre za iste nategune, kateri sodijo kam drugam, ne pa v podjetniške vode!
Hmmm.. evo tole Navtika in navtika plus me je ravno spomnilo na lansko leto, ko je šla "neka" revija v stečaj, likvidacijo ali karkoli že - in je nas naročnike obvestila ali želimo vrnitev sorazmernega deleža letne že plačane naročnine ali nam "povrnejo" z naročnino nove revije ki bo ustanovljena oz. ko bo ustanovljena....
Seveda glede na tržne razmere nismo zahtevali nazaj denarja temveč dopisali naj nam povrnejo z novo revijo - podalšanje naročnine... naj si opomorejo, smo bili pač dobre volje takrat!
Epilog - Nova revija xxx plus se izdaja, denarja seveda niso vrnili, revije pa tudi ne poslali kot smo želeli - Viva slovenija - kaj sploh sprašujete potem kaj želimo...
Hmmm.. nekako mi je blizu zgodba - Navtika in Navtika plus
to da zapreš podjetje in ustanoviš novo je tipičen nasvet bančnikov ki rešujejo svojo naložbo in reveža,ki tone zmeraj držijo na kisikovem aparatu,dokler ne crkne,
nekdo ki rešuje svojo kožo pač naredi kar mu ZAKONODAJA dopušča.s tem ne branim nikogar sicer lastnika poznam iz nekih prejšnjih časov in nisem imel slabih izkušenj.
nekdo ki rešuje svojo kožo pač naredi kar mu ZAKONODAJA dopušča.s tem ne branim nikogar sicer lastnika poznam iz nekih prejšnjih časov in nisem imel slabih izkušenj.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov