Steak

Vse o kuhinji na vodi, ob vodi ali doma. Preberete lahko zanimive recepte in nasvete.

Moderatorji: moderator2, moderator

PeterV
Admiral

OdgovorNapisal/-a PeterV » Ne Maj 26, 2013 08:54

Odprl sem novo temo, ker me je zanimalo, kako nekateri, pač tisti, ki vam ni vseeno kaj date v usta, pripravite steak. Vedno rad slišim nove ideje.
To, da se na temi, ki sem jo jaz odprl, prepucavate, je kot da bi prišli v mojo hišo in se tam drli. To mi ne bi bilo všeč in bi vas vse pometal ven oziroma poslal igrat na peskovnik, da bi se mi odrasli lahko pogovarjali v miru.
snake
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a snake » Ne Maj 26, 2013 09:53

Sedaj ko smo "nekako" ugotovili kako se zapajca steak lahko rečemo še kako kako pripravimo oglje. Namreč mene večkrat jebe glih moč žerjavice(imam domače oglje)

Mogoče sem le prehiter in ne pustim dosti časa da se pravilno razgori. Jaz najprej zakurim z drvicami pol malo debelejše ko je to pojenja dam oglje in še enih 15 min tako,da drva popolnoma pogorijo in je le oglje.
Uporabniški avatar
dule
Admiral

OdgovorNapisal/-a dule » Ne Maj 26, 2013 10:19

dinksi,
to ni letelo nate.

MM,
ne vem zakaj si zbrisal oz. popravljal napisano. Napišeš nekaj pametnega, pol pa brišeš. Po tem, kar si zdaj napsal niti približno ne morem pripravit dobrega steak-a. :wink:

atilone,
ne rabiš se delat norca iz ljudi, ki ti niso pri srcu.

In uničena je še ena zanimiva tema. :evil:
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Ne Maj 26, 2013 14:52

Ne Dule, ne delam se norca, samo če nekdo obrne tekst in potem odgovarja na sebi prilagojeno pisanje (si imel priliko brat o vakumskem pakiranju, spremenjeno v vakumsko kuho in pametovanje o nenapisanem) potem se mi zdi da se mora na napačno tolmačenje opozorit.

LP
Uporabniški avatar
dule
Admiral

OdgovorNapisal/-a dule » Ne Maj 26, 2013 16:42

Ja, samo lahko bi opozoril z drugimi besedami.
Verjetno veš kaj si napisal.
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Ne Maj 26, 2013 18:56

3,14ZDA ampak res se vse zj..e :cry: :cry:
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gosti