Kaj smo danes dobrega jedli? Jedi, ki dišijo po morju

Vse o kuhinji na vodi, ob vodi ali doma. Preberete lahko zanimive recepte in nasvete.

Moderatorji: moderator2, moderator

dinksi
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a dinksi » Sr Mar 02, 2011 00:55

admin napisal/-a:Sam sicer nisem nek ljubitelj rib, samo zadnje čase pa čedalje več ribjih reči dobro sede v moj želodec, tako da sem navdušen! :wink:

To so pa leta....mogoče je boljše, če pomisliš kdaj tudi na plavo ribo, ta vsebuje več omega 3 maščobnih kislin. Ta pa je dober protistrup holesterolu.
:wink: :wink:

p.s.
Lepe slike.....verjetno tudi dobre!!!
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Sr Mar 02, 2011 07:37

gregor.n napisal/-a:Jaz sem pa pravkar pojedel tri posebno debela jajca od slovenskih kokoši iz talne reje, hranjenih samo z bio pridelano koruzo; rahlo popečenimi na domačih hrustljavih ocvirkih slovenske svinje, ki je bila ekološko vzrejena, z ravnim repom in vsakodnevno umitim rilcem; dodal posebno svežo in brez konzervansov in umetnih barvil zapakirano šunko, narezano na Gorenjevo mašino katere 80% delov je možno reciklirati, in čez naribal še nekaj luknjic svežega, domačega, po žlahtni plesni dišečega ementalerja s hrustljavo skorjico ter vse skupaj popekel v Tefalovi super neprijemajoči se ponvi, kupljeni z ekstra popustom na nalepke v najbolj razširjeni slovenski trgovski verigi.
Slikal pa nisem, ker upam da vsak ve kako zgleda en kurčev hemendex. :lol:
lpg

Skoraj do konca sem vedel za kaj gre, nisem pa še slišal da se temu reče hemendex.
Mater si me nasmejal. :lol: :lol:
Guma je guma, zaenkrat.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta