Sardele
Moderatorji: moderator2, moderator
Sardele
Mogoče se zdi neumno vprašanje, pa vseeno ali kdo od vas pozna kakšno ribarnico v kateri bi človek lahko recimo vsak vikend kupil kakšno kilo ali dve sardel v Lj ali okolici?
-
superpuntar
- Kapitan
Sardele
Mogoče tole ravno ne spada prav v to rubriko, je pa povezano s sardelami.
Pred nekaj leti, sva s Pajer-jem 1, jedla sardele v DAJLI, v gostilni Belveder. Način pripravljenih sardel je bil " A- LA SALVORE", Podobno kot na buzaro s paradižnikom. Bilo je zelo ukusno, pa še nekaj, kolikor jaz vem je tiste sardele " Častil" lastnik te gostilne. Da ne bomo Hrvate preveč grajali. Jaz osebno nimam z njimi slabih izkušenj, mogoče tudi zaradi tega ker nisem nikakršen prenapetež, pa EGO znam obvladovati.
Vsem želim lepega vremena, mirnega morja in obilo lepih trenutkov !
Pred nekaj leti, sva s Pajer-jem 1, jedla sardele v DAJLI, v gostilni Belveder. Način pripravljenih sardel je bil " A- LA SALVORE", Podobno kot na buzaro s paradižnikom. Bilo je zelo ukusno, pa še nekaj, kolikor jaz vem je tiste sardele " Častil" lastnik te gostilne. Da ne bomo Hrvate preveč grajali. Jaz osebno nimam z njimi slabih izkušenj, mogoče tudi zaradi tega ker nisem nikakršen prenapetež, pa EGO znam obvladovati.
Vsem želim lepega vremena, mirnega morja in obilo lepih trenutkov !
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti