Spletna trgovina Stal elektronik

Seznam trgovin, kjer lahko kupimo vse kar je povezano z navtiko. Vključeni so slovenski in ostali svetovni trgovci ter tudi navtične internetne trgovine.

Moderatorji: moderator2, moderator, Matejc

Uporabniški avatar
Stal
Kapitan
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Stal » Ne Mar 06, 2011 23:56

Exorcist napisal/-a:Aha, to si mislil...sem mislil, da si imel v mislih frekvenčne razpone :wink: kakorkoli, nepotrebno smetenje teme, zaradi mene se to lahko pobriše...

Ni panike, lahko tudi ostane :lol:
Najboljši na krovu
Exorcist
Kapitan

OdgovorNapisal/-a Exorcist » Pe Mar 30, 2012 18:08

Na hitro bi rad pohvalil vse pri podjetju Stal elektronik. Kupoval sem VHF postajo in za nasvet povprašal Stal-a. Odziv zelo hiter, pošteno in strokovno svetovanje in zelo ugodna morjeplovska cena :wink: Naj omenim samo to, da je komplet postaja+antena+nosilec prišel ceneje kot drugje samo postaja...

Skratka, zelo priporočam!
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » So Mar 31, 2012 16:23

Exorcist napisal/-a:Na hitro bi rad pohvalil vse pri podjetju Stal elektronik. Kupoval sem VHF postajo in za nasvet povprašal Stal-a. Odziv zelo hiter, pošteno in strokovno svetovanje in zelo ugodna morjeplovska cena :wink: Naj omenim samo to, da je komplet postaja+antena+nosilec prišel ceneje kot drugje samo postaja...

Skratka, zelo priporočam!

No evo! Že zelo dolgo govorim, da se moramo počasi odvaditi hodit na konec Tržaške!!! Uni paštarji tam se nam vsakič samo smejijo, ko zadovoljni odhajamo iz štacune s 30% popusta, ki pa v resnici sploh ni tolikšen... :evil: :evil: :evil:
SeaFun
Kontraadmiral
Kraj: Nova Gorica
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a SeaFun » Ne Apr 01, 2012 09:58

VHF je najbolj pravilno in razumljivo za kaj se gre.

lp
SeaFun
Rodman Ventura 890

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta