VOLVO PENTA
Moderatorji: moderator2, moderator, Matejc
opus napisal/-a:Jaz bi se hotel opraviciti pred vsem clanom foruma ker nisem uposteval prvega pravila rasprave na forumima:
"S budalama se ne vrijedi raspravljati. Prvo te spuste na svoj nivo a onda te dotuku sa iskustvom!"
Še en topli od gasota hrvatar ostane hrvatar. Že tukaj sem bil budala. Pa komu kurcu na čast sem vstrajal med primitivci z juga.
atilone napisal/-a:Hja Val, imamo take. Na HR forumu, kjer sodelujeta tako Gaso kot Opus, imaš kaj za prebrat. Glavna njihova trgovina je "Chipoteka", kaj pomeni Chip v Ang. jeziku vemo ( poceni ). Gaso je kupil ledice od Helle , znana in priznana firma in draga, pa so mu v eni sezoni pocrkale. Poleg dvoletne garancije
![]()
. Sedaj je vgradil neke XY in delujejo dobro, pa še poceni so bile
. Vsaki drugi post od Opusa , pa je,; Gdje se to dobije jeftinije. In to za vse od A do Ž.
Vidiš , take pametnjakoviče, ko na koncu mene kritizirajo, da kupujem poceni robo, samo radi tega ker sem obesil naslov ugodne trgovine, takih ne prenesem.
In Gaso, zakaj te je njihov moderator (Rapter ) zasmehoval in zajebaval glede prenove pasare. Nekaj o teoriji, drugo pa se v praksi pokaže ?
Jaz bi samo predlagal, naj vsak ostane na svoji strani in stoji za tem kaj misli in reče in ne kot veter , enkrat jugo, drugič burja.
LP
No že takrat, ko sta se že hrvatarja lagala da se med sabo poznata, sta z skupnimi močmi udrihala po meni.
Kje ste bili takrat Slovenceljni, da bi hrvatarje na slo forumu umirili. Kaj mislite slovenceljni, če bi vi tako pisali na hrvatarskem forumu, kaj bi oni z vami delali. Ampak boljše rep med noge, pa še svojega pošimfat in mu zabit nož v hrbet, samo ne se hrvatarju zameri, mogoče me bo spoznal na dopustu.
Tu si vzamite vzgled slovenceljni potuhnjeni
Pi.do ste dosadni. Ves srečen se zjutraj vsedem pred računalnik in takoj na forum in glej, tri dni me ni pa same oslarije gor, na kozlanje mi gre ob vaših izbruhih, speljite se iz foruma in se kregajte za vogalom. Kolko ste stari, da se ne morete o eni stvari normalo pogovarjati, ogromno ljudi nas bere, do sedaj sem bil ponosen da sem član, od zdaj naprej pa....Pun kufer vas mam, pa verjetno nisem edini, če pa sem pa adijo.
Guma je guma, zaenkrat.
Tut meni ni jasno kaj vam je. Admin vas je lepo opozoril. Pa tema se je že zaključila in je treba še kar drezat in se kregat. Zmente se za pivo in se pogovorite, ker sem prepričan da ste uredu fantje, vsak pa ima svoj pogled na določene zadeve in če tega ne morete sprejeti pa jebiga. Sam nehejte se nažigat po forumu.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta