VOLVO PENTA

Seznam trgovin, kjer lahko kupimo vse kar je povezano z navtiko. Vključeni so slovenski in ostali svetovni trgovci ter tudi navtične internetne trgovine.

Moderatorji: moderator2, moderator, Matejc

Uporabniški avatar
opus
Kontraadmiral
Kraj: Pula

OdgovorNapisal/-a opus » To Maj 05, 2009 21:28

Jaz bi se hotel opraviciti pred vsem clanom foruma ker nisem uposteval prvega pravila rasprave na forumima:
"S budalama se ne vrijedi raspravljati. Prvo te spuste na svoj nivo a onda te dotuku sa iskustvom!"
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » To Maj 05, 2009 22:34

Fantje,vsakemu bom kupil en original in en ponarejen impeler za tomos 4 in pivo,če ne boste takoj napisali kak KONSTRUKTIVEN POST :twisted:
LP Iztok
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Sr Maj 06, 2009 09:47

Iztok hvala na piru :) . Ponarejeni impeler pa odstopim Opusu, ker potrebuje poceni dele :lol:
To njegovo "budalo", pa mu oprostim, saj je navajen take diskusije. "Nivo", pa pozna samo ta od morja, plima in oseka.
Brez panike, z to temo sem končal :wink: .
LP
zlatko83
Admiral

OdgovorNapisal/-a zlatko83 » Sr Maj 06, 2009 10:32

Morda pa bi admin odprl nov podforum "Kokoš ali jajce"
Zanimanja je ogromno :idea:
Pa brez zamere :twisted:
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Sr Maj 06, 2009 18:09

Ja upam, da ste res končali... Saj je prav, da vsak pove svoje, samo če boste nadaljevali bom tukaj moral nastopiti z diktaturo! :evil:

LP
avtomont
Desetnik
Kraj: CELJE

OdgovorNapisal/-a avtomont » Ne Maj 17, 2009 22:03

Lep pozdrav.zanima me če ima kdo navodila za motor volvo penta 3.0 GLP-D in peto SX-M.Zanima me kje se kontrolira nivo olja za peto.
bora2
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a bora2 » Če Jan 14, 2010 08:53

prosim za informacijo.(za kar je namenjen forum)
pri Derbootshop nameravam kupiti nekaj delov pa me zanima ali je zanesliv, ker hoče imeti denar naprej.

lp
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Ne Apr 18, 2010 02:35

Gaso napisal/-a:Sploh ne razumem, da obstajajo ljudje, ki bi radi privarčevali na impelerju 20€ in bi kupovali ne-originalne. Popolna neumnost.

Popolna neumnost je to, da nekateri starši niso uporabljali gume, pa ne za impeler.
Sedaj vidiš, od kdaj si me že je..al v glavo. Hrvatar ostane hrvatar
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Ne Apr 18, 2010 02:38

opus napisal/-a:Jaz bi se hotel opraviciti pred vsem clanom foruma ker nisem uposteval prvega pravila rasprave na forumima:
"S budalama se ne vrijedi raspravljati. Prvo te spuste na svoj nivo a onda te dotuku sa iskustvom!"

Še en topli od gasota hrvatar ostane hrvatar. Že tukaj sem bil budala. Pa komu kurcu na čast sem vstrajal med primitivci z juga.
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Ne Apr 18, 2010 02:50

atilone napisal/-a:Hja Val, imamo take. Na HR forumu, kjer sodelujeta tako Gaso kot Opus, imaš kaj za prebrat. Glavna njihova trgovina je "Chipoteka" :lol: , kaj pomeni Chip v Ang. jeziku vemo ( poceni ). Gaso je kupil ledice od Helle , znana in priznana firma in draga, pa so mu v eni sezoni pocrkale. Poleg dvoletne garancije :) :roll: . Sedaj je vgradil neke XY in delujejo dobro, pa še poceni so bile :?: . Vsaki drugi post od Opusa , pa je,; Gdje se to dobije jeftinije. In to za vse od A do Ž.
Vidiš , take pametnjakoviče, ko na koncu mene kritizirajo, da kupujem poceni robo, samo radi tega ker sem obesil naslov ugodne trgovine, takih ne prenesem.
In Gaso, zakaj te je njihov moderator (Rapter ) zasmehoval in zajebaval glede prenove pasare. Nekaj o teoriji, drugo pa se v praksi pokaže ?
Jaz bi samo predlagal, naj vsak ostane na svoji strani in stoji za tem kaj misli in reče in ne kot veter , enkrat jugo, drugič burja.
LP

No že takrat, ko sta se že hrvatarja lagala da se med sabo poznata, sta z skupnimi močmi udrihala po meni.

Kje ste bili takrat Slovenceljni, da bi hrvatarje na slo forumu umirili. Kaj mislite slovenceljni, če bi vi tako pisali na hrvatarskem forumu, kaj bi oni z vami delali. Ampak boljše rep med noge, pa še svojega pošimfat in mu zabit nož v hrbet, samo ne se hrvatarju zameri, mogoče me bo spoznal na dopustu.
Tu si vzamite vzgled slovenceljni potuhnjeni
Uporabniški avatar
opus
Kontraadmiral
Kraj: Pula

OdgovorNapisal/-a opus » Ne Apr 18, 2010 22:30

Epilog je da imam doma original impeler VolvoPenta za $48.83 USD z postnino prisel na posto. To je samo nekaj vec od neoriginalnega, kvaliteta je pa veckratna, ker enakega vrtim pa ze tri leta. :D
Slika
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Po Apr 19, 2010 08:53

Pi.do ste dosadni. Ves srečen se zjutraj vsedem pred računalnik in takoj na forum in glej, tri dni me ni pa same oslarije gor, na kozlanje mi gre ob vaših izbruhih, speljite se iz foruma in se kregajte za vogalom. Kolko ste stari, da se ne morete o eni stvari normalo pogovarjati, ogromno ljudi nas bere, do sedaj sem bil ponosen da sem član, od zdaj naprej pa....Pun kufer vas mam, pa verjetno nisem edini, če pa sem pa adijo.
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » Po Apr 19, 2010 08:59

Tut meni ni jasno kaj vam je. Admin vas je lepo opozoril. Pa tema se je že zaključila in je treba še kar drezat in se kregat. Zmente se za pivo in se pogovorite, ker sem prepričan da ste uredu fantje, vsak pa ima svoj pogled na določene zadeve in če tega ne morete sprejeti pa jebiga. Sam nehejte se nažigat po forumu.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta