www.jabscoshop.com
Moderatorji: moderator2, moderator, Matejc
www.jabscoshop.com
... na omenjenem naslovi vse od Jabsco in rule...
cene?? no ja kr konkurenčne, edino pazit je treba ker so cene brez davka...
so pa tudi zraven za dol potegnt vsa navodila ter sheme....
glede dostave??? naročil v torek, plačal s kreditno, v petek sem dobil v Ljubljano robo, v ponedeljek v kuverti pa še posebej račun...
Skratka pohvalno
www.jabscoshop.com
cene?? no ja kr konkurenčne, edino pazit je treba ker so cene brez davka...
so pa tudi zraven za dol potegnt vsa navodila ter sheme....
glede dostave??? naročil v torek, plačal s kreditno, v petek sem dobil v Ljubljano robo, v ponedeljek v kuverti pa še posebej račun...
Skratka pohvalno
www.jabscoshop.com
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
sori sam... kje je pol cenej??? tiste 4 šraufe pa že odviješ da školko dol dobiš pa dve šelne in to je to...
drgač
Y ventil
motomarine nima... ne bo naroču
skipper nima, lahko naroči prej kot v treh tednih ne bo
yucca nima
ena firma v Zagrebu ki je zdaj zastopnik za jabsco 1480 kun + poštnina
tuki s poštnino 76 eur...
pol si pa sam sodi... men se pšač cena glede na profesionalnost ne zdi pretirana....
je pa res da je treba mal rokce umazat, sam lej krona mi z glave ni padla ker je pač nimam... ti pa pomoje lih tko ne...
drgač
Y ventil
motomarine nima... ne bo naroču
skipper nima, lahko naroči prej kot v treh tednih ne bo
yucca nima
ena firma v Zagrebu ki je zdaj zastopnik za jabsco 1480 kun + poštnina
tuki s poštnino 76 eur...
pol si pa sam sodi... men se pšač cena glede na profesionalnost ne zdi pretirana....
je pa res da je treba mal rokce umazat, sam lej krona mi z glave ni padla ker je pač nimam... ti pa pomoje lih tko ne...
rider666 napisal/-a:Gaso napisal/-a:Ne vem, zakaj je potrebno komentirati ali je drago ali ne, kdo ima druge variante bo tako drugje kupoval. Namen z postavitvijo linka je bil dober, sicer meni že dobro poznana stran.
Zato ker bi pričakoval da bo na njihovi strani cenejše kot pri "dilerju" v sloveniji
lej jest nisem diler za jabsco v SLO pa ti bom vseen napisal, ker vidm da zlivaš gnojnico čist brez veze na dobronamerno informacijo, pri nas dilerja NI...
in če dobiš v slo štacuni odgovor da lahko robo naročijo da pa je prej kot v treh tednih ne bo ti pa rabiš ti ne preostane drugega kot da poiščeš drugje....
pri CRO dilerju sem ti pa napisal ceno pa še pot prištej.... pa če se ti zdi ugodno pa tm kupuj... komu bo pa mogoče link prišel prav...
Matejc napisal/-a:Mitja lej, govoriva o ORIGINAL stvareh in ne o univerzalnih približkih.... in oba veva da so približki cenejši....
heineken je heineken in ma svojo ceno, tušev pir je pa pocen![]()
Matejc ne se razburjat, imaš vse prav, jaz sem govoril o neoriginal, original ti pa v motomarine res ne bodo naročili, ker hočejo prodat svojega.
Za heinekena pa nisem čist ziher, ali čva na ruti to sprobat, po nekih 10 spitih bova mogoče definirala okus posamezne flaške
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost