Nautilia 2025

Vabila in poročila z navtičnih sejmov in navtičnih dogodkov

Moderatorji: moderator2, moderator

NASA
Admiral
Kraj: Dobrova pri LJ

Nautilia 2025

OdgovorNapisal/-a NASA » Če Avg 21, 2025 12:43

Sejem rabljenih plovil
Grem pogledat kaj ponujajo. Kdo pozna dogodek?

Nautilia dates 2025 : 18+19+20 October and 24+25+26 October .

https://www.nautilia.com/
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

Re: Nautilia 2025

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Če Avg 21, 2025 16:11

Že v devetdesetih smo hodili na sejem, ki je bil takrat bolj hišne narave. Na žalost so bila na začetku predstavljena samo plovila, ki so bila že dolgo na prodaj v marini. Nekoč davno nazaj je bila na sejmu prisotna tudi flota novih jadrnic Hanse in Elegance motornih jaht, kar je zelo popestrilo dogodek. Vedno so bili prisotni tudi rabljeni čolni. Bil sem kar nekajkrat tudi po letu 2000. Vidim, da je sedaj prerasel v pravi sejem.
Me zelo zanima kakšen je danes ta sejem rabljenih plovil. Morda pridem kaj naokoli, saj mi, ki imamo barke v zamejstvu nimamo daleč do tja.

Meni osebno je izjmeno žal, ker se na enem od sejmov nisem zanimal niti opazil, da je bil takrat na prodaj komplet; enosobni apartma v marini, starejša jadrnica 11m in lastniški privez. Vse skupaj na koncu prodano za zelo ugodnih 120.000,00€. Kasneje sem izvedel od prijatelja, ki je imel tam sedež svoje firme, da je nekdo vse skupaj kupil, prodal barko in stanovanje, obdržal pa je lastniški privez. Na koncu je izpadlo, da je dobil brezplačno lastniški privez v marini in poleg še nekaj zaslužil.
Uporabniški avatar
AEgir
Admiral

Re: Nautilia 2025

OdgovorNapisal/-a AEgir » Pe Sep 26, 2025 10:07

Kdor zna, zna. :)
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta