Internautica
Moderatorji: moderator2, moderator
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Ja, recesija je res udarila in prizadela tudi najboljše, saj so se letos pokazali pravi rezultati. Kljub temu, da je bilo eno plovilo na razstavnem prostoru brezplačno, so "veliki" prišli samo z dvemi plovili. Poraz na celi črti,.... raztavišče plovil ali parkirišče pred restavracijo pa prazno, kar se še nikoli ni zgodilo.
Edina dobra stran včerajšnjega mojega obiska Internautice je bil test celotne flote BMW-jevih vozil, ki je trajal več kot dve uri in pol. Vozil sem vseh 12 vozil in v tem tudi užival.
Zdaj vem, zakaj Kr en pravi: Najboljši je BMW vse ostalo so kopije
..... in Lipnik: Vsi dobri avti imajo tri črke: BMW, Kia,....
Priznam, da je vstopnina na Internautiko velikoooooo dražja, kot je bil znesek večerje na našem večernem druženju!
LP

Edina dobra stran včerajšnjega mojega obiska Internautice je bil test celotne flote BMW-jevih vozil, ki je trajal več kot dve uri in pol. Vozil sem vseh 12 vozil in v tem tudi užival.
Zdaj vem, zakaj Kr en pravi: Najboljši je BMW vse ostalo so kopije
Priznam, da je vstopnina na Internautiko velikoooooo dražja, kot je bil znesek večerje na našem večernem druženju!
LP
PrimusR ojla
ja danes že ob 8 uri startam v Izolo urejat zlagat stvari ,če bo vsaj malo bolje vreme gremo ta teden v vodo saj bo bolje .Tale vreme je katastrofa
Če vse pravočasno uštimam in ,da ne bo preveč padalo se res ustavim na en checking sejma
,če mas kako lepo hosteso pol pa siguren

ja danes že ob 8 uri startam v Izolo urejat zlagat stvari ,če bo vsaj malo bolje vreme gremo ta teden v vodo saj bo bolje .Tale vreme je katastrofa
Če vse pravočasno uštimam in ,da ne bo preveč padalo se res ustavim na en checking sejma
Aja, o Internavtiki je beseda.
Kar ne steče roka po tipkovnici, ker skoraj ničesar ni ostalo v spominu.
Menil sem, da se bo kdo potrudil in predstavil kaj o novih standardih za TV. Pričakoval sem vmesnike in podobno. Pa ni imel nihče nič za povedat, kaj šele za pokazat. Ostalo pa klasika in še ta okleščena.
Pa drugič!
LP
.
Aja, o Internavtiki je beseda.
Kar ne steče roka po tipkovnici, ker skoraj ničesar ni ostalo v spominu.
Menil sem, da se bo kdo potrudil in predstavil kaj o novih standardih za TV. Pričakoval sem vmesnike in podobno. Pa ni imel nihče nič za povedat, kaj šele za pokazat. Ostalo pa klasika in še ta okleščena.
Pa drugič!
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Poden, s častnimi izjemami.
Pravkar sem se vrnil iz Portoroža. Pa sem bil pripravljen glede na prejšnja sporočila na forumu na manj razstavljalcev, pa na recesijo, pa na slabše vreme, pa ... No, nisem pa pričakoval, da nekateri (no, kar nekaj) razstavni prostori preprosto ... ne obratuejo
Šlo je predvsem za prostore na ploščadih 3 in 2, kjer bi me morda tudi kaj več zanimalo. Roba je bila tam, pa nobenega, da bi ga kaj vprašal. Nekako ne razumem, da razstavljalec plača prostor (najbrž ne malo), potem pa ga ni tam. Najbrž je še prostora za malo recesije...
Morda bi se v prihodnje tudi kar dogovorili: "V primeru slabega vremena sejem ne obratuje".
Še dobro, da sem vse skupaj vzel kot "en krog z avtom" in spotoma še sejem.
Pravkar sem se vrnil iz Portoroža. Pa sem bil pripravljen glede na prejšnja sporočila na forumu na manj razstavljalcev, pa na recesijo, pa na slabše vreme, pa ... No, nisem pa pričakoval, da nekateri (no, kar nekaj) razstavni prostori preprosto ... ne obratuejo
Še dobro, da sem vse skupaj vzel kot "en krog z avtom" in spotoma še sejem.
Točno 1 mesec nazaj je bil sejem jadrnic v Portu San Roccu, takoj za našo mejo, za vas še celo bližje kot Portorož. Na tem sejmu je bilo predstavljeno bistveno več jadrnic, tudi prodaja je bila bistveno boljša kot na Internautici, ki je že nekaj časa to kar je.
Res pa je, da pri nas ni bilo nobene posebne reklame, čeprav sem na sejmu srečal kar nekaj naših poznanih jadralcev.
Brez salam, sesalcev, bazenov, bonbonov in ostale nepotrebne krame.
Vstopnina 0,00 Eur
Res pa je, da pri nas ni bilo nobene posebne reklame, čeprav sem na sejmu srečal kar nekaj naših poznanih jadralcev.
Brez salam, sesalcev, bazenov, bonbonov in ostale nepotrebne krame.
Vstopnina 0,00 Eur
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost