...sem bil tudi sam na Internautici....in tudi na ogledu Cranchijev, ki so mi drugače zelo simpatična plovila....ampak brez zamere fantje ki ste bili na plovilih (govorim od dveh plovilih, ker na ostalih nisem bil) niso imeli pojma o plovilih, ki jih predstavljajo....prvi je vse kar je znal povedat je bilo, da so dobro narejena, kolko konjev imata motorja in da porabita pol manj, ker sta najnovejša modela...ostalo tema...pa ko čekiram ljudi rad postavim kakšno vprašanje na katerega poznam odgovor, da na kratko preverim njihove kompetence..pa sem ga za hec vprašal od kje je firma Cranchi....in je začel nekaj momljat, pa govort od Gradeža, pa da ne ve, pa kaj vem kaj

....no človek na plovilu vrednem 500.000€ + bi moral pomoje napamet znat tud številko čevljev ustanovitelja, ne sam to od kje je...

... no pol na drugem plovilu pa je bil občutek malo boljši...ko pa smo prišli do cene, pa mi je blo spet jasno da nima pojma tudi ta fantina....namreč na vprašanje o ceni je pribil, da za plovilo od 10 metrov začne cena od 450.000 naprej...pa mi je blo hitro jasno da nima pojma kaj govori, še manj, pa da vsaj malo malo pozna dejansko svet plovil....ampak dobro, tudi jaz sem no v navtiki...pa kar ne veš ne govoriš...je pa res, da pol bi bli ti fantje več al manj tiho

... no v glavnem po ogledu kataloga smo pršli na 180.000 se mi zdi

... in pol je še reku, ja no mal sm se zmotu...ma vsaj tiho bi bil, da se je "MAL" zmotu

....no to je pač nivo naše internautice...seveda pa smo si za ta nivo tudi malo sami krivi, kajti večja prisotnost, kakšn manjši nakup in pa predvsem pozitivne kritike bi morda celo pomagale razstavljalcem, da bi naredili kakšen majhen korakec naprej...ampak to je že druga tema, pa morda ne za na forumu ampak ob kakšnem litrčku v mirnem zalivu....
Že par let zapored smo na Internautici, in tudi naslednje leto si jo bomo šli ogledat, ker podpiramo ljudi, ki vsaj poizkusijo delati...in najbrž bi bilo dobro za vse, če bi znali tudi mi obiskovalci bolj ceniti delo nekoga, tudi če ni idelano...no zdaj me pa spluvajte