blaz777 napisal/-a:gensy napisal/-a:...sem bil tudi sam na Internautici....in tudi na ogledu Cranchijev, ki so mi drugače zelo simpatična plovila...
Glede tega...sem bil letos kar razočaran kar se tiče Cranchija in kakovosti. Obliko imajo tapravo, notranjo razporeditev tudi, kar se pa tiče detajlov.... Vsi modeli letos so bili pripeljani iz Cranchijeve ladjedelnice (popolnoma novi) in na primer na modelu Endurance 33 je spodaj pri roll baru na debelo gledal ven silikon

To še ni vse, vsi modeli so bili podrgnjeni in jih nismo mogli očistit z navadnim čistilom. Resn nevem kaj delajo v Cranchijevi ladjedelnici ampak ne moreš na sejem poslat podrgnjenega plovila in to popolnoma novega. Če gremo malo naprej.... pri modelu 54 Fly notri v kuhinji ven gleda neko lepilo! Če gremo še naprej, pri modelu 64 HT res je da je na sejmih že 2 leti ampak dvakrat odpreš stranska okna /so električna) in ne dela več. In to na plovilu za 2miliona! Smo rabili 10min da smo okna spet stežka zaprli. Njihova plovila so res dobra, tudi oblika ni slaba ampak res mislim da bi se morali posvetiti tem detajlom ali pa vsaj ne povsod podrgniti čolna še preden pride na sejem! Osebno sem tudi spoznal Cranchijevega lastnika (šefa), vendar ga letos ni bilo in ga nisem mogel nič vprašat. Kaj vi mislite, "gensy" si ti opazil takšne napake? Po mojem mnenju je Bayliner bolje zgrajen od nekaterih Cranchijevih modelov. Je pa res da so take "napake" samo pri večjih modelih ( od 17m) izjema je bil endurance 33
Kar se mojih izkušenj s Cranchiji tiče, so zelo lepa plovila, ampak izdelava je pa slaba. Morda so takšna le sejemska plovila, ampak pred kakšnim letom sem si na portoroškem sejmu ogledoval Cranchi Mediterranee 43 in je imel kar nekaj napak. Glasno škripanje tal v kuhinji podpalubju, tepihi na tleh odrezani postrani, da je bilo videti na daleč, lesene letvice v omaricah nad glavo (ojačitve), tako grobo obdelane, da z lahkoto dobiš trsko roko, ko kaj vzameš iz omarice, tikova miza v kokpitu popolnoma groba na otip ... In tako naprej.
Odgovor razstavljalca na škripanje tal je bil, da je plovilo že eno leto staro. Ja, torej to pomeni, d,a če kupim novega, bo moje tudi čez eno leto škripalo ob vsakem koraku? Kakšno bo potem čez 10 let

Je preveč konkurence, da bi se ukvarjal s takimi plovili. Nekatere znamke posvetijo več pozornosti detajlom, druge manj, tretje nič. Včasih se ob ogledu določenega plovila res čudiš kako nekdo toliko plača za to, spet drugi so glede končne obdelave na zelo visokem nivoju. Se pa z razvojem tudi to področje izboljšuje.
No pa še kakšna beseda o razstavljalcih, ko smo ravno v temi o sejmih. Lansko leto sem si ogledoval Cranchija 64 za milijon in pol evrov, ko sem prišel v salon, sem gospodično vprašal po znamki in tipu pogonskih agregatov in pogona na jahti, pa je odgovorila, da ne ve, ker so jo najeli samo za ta vikend in se sicer ne ukvarja s tem. Vedela ni niti dolžine jahte, samo okvirno ceno. Ponudila je samo vizitko nekoga, ki ga lahko pokličem in povprašam, na sami jahti ali v bližini pa ni nikogar, ki bi mi znal odgovoriti na vprašanja, mi podrobneje predstaviti jahto in me pravzaprav navdušiti nad njo.