gregor.n napisal/-a: pa še te samo Barilla
Ki so zdaj itak ameriški
P.S. Jaz imam italijansko barko, pa me na njej najbolj zajebava (nemški) računalnik.
Moderatorji: moderator2, moderator
gregor.n napisal/-a:Pa kaj se čudite površni izdelavi italijanskih bark, saj tud avti niso nič boljši. Jaz od Italijana kupim sam špagete, pa še te samo Barilla
Marjan Tomki napisal/-a:Problem največkrat niso inženirji, mehaniki, tehniki... ampak 'biznismeni', ki odločijo, da je treba 'šparat, pa naj stane kar hoče', kar potem pripelje neustrezne materiale, neuko delovno silo...
brane40 napisal/-a:Marjan Tomki napisal/-a:Problem največkrat niso inženirji, mehaniki, tehniki... ampak 'biznismeni', ki odločijo, da je treba 'šparat, pa naj stane kar hoče', kar potem pripelje neustrezne materiale, neuko delovno silo...
Za to so največkrat "krivi" kar kupci, ne pa biznismeni. Biznismeni se pač prilagajajo kupcem, ki zahtevajo vse cenejše izdelke.
brane40 napisal/-a:Marjan Tomki napisal/-a:Ni samo kupec kriv - tudi tu je reč zapletena.
Napisal sem "največkrat". Ti pač gledaš na stvar z očmi kupca, jaz pa z očmi biznismena in ti lahko zatrdim, da biznismen ki se ne prilagaja zahtevam kupcev, slej ko prej propade.
brane40 napisal/-a:gregor.n napisal/-a: pa še te samo Barilla
Ki so zdaj itak ameriški
P.S. Jaz imam italijansko barko, pa me na njej najbolj zajebava (nemški) računalnik.
gregor.n napisal/-a:brane40 napisal/-a:gregor.n napisal/-a: pa še te samo Barilla
Ki so zdaj itak ameriški
Brane, pa kolkrat moram še povedat: PES AVTO IN ZVOČNIKI MORJO BIT NEMŠKI, RAČUNALNIK JAPONSKI, BABA PA VSEEN OD KOD JE

SR 290 napisal/-a:In še ena zanimiva;
Majhen proizvajalec plovil iz Krasa se dolga leta ukvarja z italijani, tudi čezmejne barke popravlja. Pred kratkim je dobil v popravilo enega strupenega američana, ki doseže čez 100 mph in stane precej čez pol mio evrov. In izjava, ko si ga je dobro ogledal:"Sem mislil, da so Italijani šalabajzarji."
SR 290 napisal/-a:In zakaj so se na ameriški barki dotični deli še bolj kvarili kot na tej, če so enaki?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta