Sejem Genova 2009
Moderatorji: moderator2, moderator
-
gobbi
- Viceadmiral
- Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA
Gozdna bavaria je zakon sploh z oznako m3 jao to pa bi jaz tudi ati ,lahko grem zraven v gozdno bavario da se bomo podili z njo po stran poteh z 170 knoti pa z otprtim šibedahom in okni .
Oni lamborgini pa itak nemore zanami ker bo prej crkno če nebo crkno bo pa mogo na pumpo ke mu bo tak bencina sfalilo , pa tak je bolše da je zanami ker matice letijo stran od njega.
Oni lamborgini pa itak nemore zanami ker bo prej crkno če nebo crkno bo pa mogo na pumpo ke mu bo tak bencina sfalilo , pa tak je bolše da je zanami ker matice letijo stran od njega.
Ej fantje res ste off-topic, sam bi vseeno dodal nekaj.
Tale Lamborgnini ni nič Fiat, pa nič kaj ni italijanski... Tole je že precej let "severni bavarec", torej Škoda Group.
Upam, da so šefi v Ingolstadtu tolk zaguleni, da morjo vse šraufe dobro pritegnit.
Sicer pa je Audi R8 itak Lamborghini, pa je kar dober na cesti, baje, žal ga še nisem probov.
Pa če se boste že podili proti zahodu makaronarske države, bi jst tud eno Škodo vzel zraven, tisto, ki ima Lamborghinijev motor V10, reče se ji pa RS6. Menda gre dobro, pa hudiča, tud tega še nisem vozil.
Sedaj pa nazaj na temo Genova Boat Show. Jaz šibam v soboto...
Tale Lamborgnini ni nič Fiat, pa nič kaj ni italijanski... Tole je že precej let "severni bavarec", torej Škoda Group.
Upam, da so šefi v Ingolstadtu tolk zaguleni, da morjo vse šraufe dobro pritegnit.
Pa če se boste že podili proti zahodu makaronarske države, bi jst tud eno Škodo vzel zraven, tisto, ki ima Lamborghinijev motor V10, reče se ji pa RS6. Menda gre dobro, pa hudiča, tud tega še nisem vozil.
Sedaj pa nazaj na temo Genova Boat Show. Jaz šibam v soboto...
No fantja ko hudič serje, serje povsod.
Tri dni pred odhodom sem obležal v postelji, hvala bogu ne zaradi gripe ampak enga trapastega virusa.
IŠČEM zamenjavo ali nekoga, ki bi šel namesto mene z avtodomom z Carjem in Barhom v Genovo, kajti jaz sem naslednji teden nevozen
Za vse info se obrnite na Carja.
Je pa zelo ugodno.
Lep bolan pozdrav Mitja
Tri dni pred odhodom sem obležal v postelji, hvala bogu ne zaradi gripe ampak enga trapastega virusa.
IŠČEM zamenjavo ali nekoga, ki bi šel namesto mene z avtodomom z Carjem in Barhom v Genovo, kajti jaz sem naslednji teden nevozen
Za vse info se obrnite na Carja.
Je pa zelo ugodno.
Lep bolan pozdrav Mitja
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti