Generator ONAN,servis
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
coeurdebois
- Višji štabni vodnik
Generator ONAN,servis
Na barki imam generator ONAN 16,ki ima sedaj cca 2500 ur, pa bi ga želel servisirati. Dobil sem ponudbo neke hrvaške firme iz Splita za servis,pa me je zaradi dejstva,da material za servis pomeni le 30odstotkov celotnega zneska, zabolela glava. Delo in sicer 10 ur,je vrednoteno kot pri atomskem fiziku.Ali mi lahko kdo pomaga s kakšnim nasvetom.javascript:emoticon(':(')
-
al
Meni je Westerbeka iz nedelovanja, Mitja P naredil v delujočo fukušimo, ki prede ko mucek !
Pomenjala sva potrebne stvari:
( obročke, bat,spolirala vse tri cilindre,alternator,štarter,v Lj so naredili nov ventil,ter sedeže oz obnovili glavo, peljala sva previt elektriko...) mitja je malo pizdil pa metal ključe po delavnici, ampak danes deluje kot se spodobi !
Torej,če hočeš dobro narejeno, in seveda za sprejemlivo ceno, ti lahko le priporočam Mitja P... in Ohnan bo spet kar je bil
Pomenjala sva potrebne stvari:
( obročke, bat,spolirala vse tri cilindre,alternator,štarter,v Lj so naredili nov ventil,ter sedeže oz obnovili glavo, peljala sva previt elektriko...) mitja je malo pizdil pa metal ključe po delavnici, ampak danes deluje kot se spodobi !
Torej,če hočeš dobro narejeno, in seveda za sprejemlivo ceno, ti lahko le priporočam Mitja P... in Ohnan bo spet kar je bil

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti