Obnova Elan c404 kanuja
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Pa da predstavim še jaz obnovo kajaka...
Njaprej bi se zahavlil uporabniku @igli, saj mi je vseskozi svetoval z konstruktivnimi nasveti, in je glavni krivec, da sem sploh začel tak projekt
Kajk sem kupil za 50 € z namemon, da si ga obnovim
Stiropor, ki je bil v kanuju da se ne potopi, (zamenjal sem ha z purpenom)
Preverjamo, če zadeva kje pušča
Rišemo z pomočjo autocad-a (kje pušča voda)
Stare vrvi preč, in priprava sidrišča za nove
Vmes mi je crknil tale oldtimer, in odšel v večni pokoj
Sušimo poliestersko smolo znotraj kajaka, in spotmoma, obnavljam tudi kosilnico
Zvesti pomočnik
Sedaj je tudi pobarvan, te slike pridejo jutri, mel sem več slik, pa sem menjaval spominsko kartico v telefonu, pa so se zbrisale...
Njaprej bi se zahavlil uporabniku @igli, saj mi je vseskozi svetoval z konstruktivnimi nasveti, in je glavni krivec, da sem sploh začel tak projekt
Kajk sem kupil za 50 € z namemon, da si ga obnovim
Stiropor, ki je bil v kanuju da se ne potopi, (zamenjal sem ha z purpenom)
Preverjamo, če zadeva kje pušča
Rišemo z pomočjo autocad-a (kje pušča voda)
Stare vrvi preč, in priprava sidrišča za nove
Vmes mi je crknil tale oldtimer, in odšel v večni pokoj
Sušimo poliestersko smolo znotraj kajaka, in spotmoma, obnavljam tudi kosilnico
Zvesti pomočnik
Sedaj je tudi pobarvan, te slike pridejo jutri, mel sem več slik, pa sem menjaval spominsko kartico v telefonu, pa so se zbrisale...
Hvala na razumevanju
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
igli napisal/-a:V soboto bo splovitev, držte pesti ;D
Kje pa sploviš? (Će bo kak Bohinj, se mogoče vidimo.)
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Naj prinese veliko veselja - izkušnje pa po možnosti 'ponucaj' še pri čem, s čimer boš ti lahko plul dlje 
Correct me if I am wrong, please.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 13 gostov