Tehnični materiali. Trgovine, kje in kaj?
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
pale napisal/-a:probaj vprašat Garbas d,o,o 041695 878
Pale najlepša ti dala.
Tole je pa definitivno pravi naslov.
Vsi ki potrebujete poliesterske materiale v večjih količinah, bala rovinga, trdilci, smole orodja to je pravi naslov. Možak je grosist in če kupuješ na celo embaliranje potem je to naslov, kjer bom tudi sam v prihodnje NAROČAL robo. Pripravi tudi manjše količine, vendar mu je treba dati čas za pripravo 7 dni.
Sem zelo vesel, da sem z Vašo pomočjo našel valjčke. Za tri valjčke sem plačal 26€ z DDV.
Dobro podjetje za razne materiale epoxy in poliester ter vse ostalo je tudi Mirnik doo ki ima prostore v bivši Totri.
LP NT
Nazadnje spremenil Nikola T., dne Če Jul 12, 2012 06:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Barve vseh vrst in po želji namešane ima tudi Blik. www.blik.si
Imajo tudi barve za poliester na vseh možnih osnovah.
Imajo tudi barve za poliester na vseh možnih osnovah.
V8 + Jet drive
Marsikaj se tudi tukaj najde:
http://www.svb.de/
http://www.svb.de/
Polikarbonatna cev ?!
Morda bi vedeli pri kakšnem plexi mojstru recimo www.Acrytech.si (Ljubljana) ali v podjetju www.plastiform.si (Blanca, Krško) ... polikarbonatne plošče Lexan sem kupoval v www.Termotom.si (Logatec) - nisem pa zasledil, da bi imeli cevi, morda pa vejo, kje bi se dobilo prav polikarbonatne in ne akrilne oz pleksi.
Našel še tega www.exmega.si (Ljubljana) - takorekoč ima vso tehnično plastiko - tudi za fizične osebe.
Lp,
Boštjan
Morda bi vedeli pri kakšnem plexi mojstru recimo www.Acrytech.si (Ljubljana) ali v podjetju www.plastiform.si (Blanca, Krško) ... polikarbonatne plošče Lexan sem kupoval v www.Termotom.si (Logatec) - nisem pa zasledil, da bi imeli cevi, morda pa vejo, kje bi se dobilo prav polikarbonatne in ne akrilne oz pleksi.
Našel še tega www.exmega.si (Ljubljana) - takorekoč ima vso tehnično plastiko - tudi za fizične osebe.
Lp,
Boštjan
Nikola Tesla napisal/-a:Nekoč se je dobilo tak izolacijski material, ki odlično služi v barki za izolacijo strešnih oken v zimskem času. Ne bi verjeli kako zelo pomaga pri izolativnosti. Notranjost barke je občutno toplejša, bivanje pozimi v njej pa veliko prijetnejše. Kondenziranja vlage in nadležnega kapljanja tudi ni več.
Če kdo to kje vidi naj se spomni in javi,
LP NT
Izolacijo zataknem na leseni rob okna
Takega materijala pa je na našem koncu skoraj v vsaki hiši.Povej kolko rabiš, pa bomo nabavili.
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
OK se oglasim v petek, ker grem popoldan na otvoritev skulpture umetnika Bojana Mavserja na Vrhniko in se lahko zapeljem mimo tebe. Pošlji mi na ZS kakšen kontakt.
Hvala
LP NT
Hvala
LP NT
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
V temi Inox vzmet - kje kupitise je izkazalo, da sicer niso trgovine, ampak izdelovalci, ki lahko naredijo vzmeti, kakršne rabiš...
TESNILA, SEMERINGI; ORINGI itd... - kje se da dobiti kaj od tega - tema na tem forumu...
In moja 'bolezen' - tudi na to temo je povezava iz kazala v temi Popravila, predelave, gradnja, vzdrževanje v bazi znanja.
TESNILA, SEMERINGI; ORINGI itd... - kje se da dobiti kaj od tega - tema na tem forumu...
In moja 'bolezen' - tudi na to temo je povezava iz kazala v temi Popravila, predelave, gradnja, vzdrževanje v bazi znanja.
Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne Po Okt 29, 2012 18:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Vodila za stekla
tihi1 napisal/-a:Pozdravljeni
Ali mi lahko kdo svetuje kje bi lahko kupil vodilo za stranska stekla? To vodilo ali kako bi temu rekel je obliku U širina je nekje 15mm višina pa cca. 20mm. V njem drsita stranska stekla, ko odpiraš okna na plovilu. Za pomoč se vnaprej lepo zahvaljujem.
Vsem morjeplovcem želim srečno in zadovoljno 2013 ter veliko morskih užitkov.
nautilus napisal/-a:Ko sem pred časom iskal nekaj podobnega zase sem zasledil tole:
http://www.metalika-kacin.com/prodajni- ... ti-profili
Poglej pod "Gumi profili žametni za okno".
Edit: Nekaj vzorcev (pa nimajo samo tega...) - kot običajno klik na sliko...

Bilo tule, kjer je še nekaj zelo uporabnih nasvetov, mislim pa da bo ta naslov uporaben še za koga (lahko kdaj tudi zame).
Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne Pe Jan 04, 2013 17:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Correct me if I am wrong, please.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti