Evinrude 70hp semeringi
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
alesio33
- Višji vodnik
- Kraj: Kočevje---Otok Krk(Šilo)
Evinrude 70hp semeringi
Zanima me kje bi dobil semeringe za peto,mi prihaja voda v olje.
Motor je evinrude 70hp letnik 1985 2takt.
Hvala za odgovore LP.
Motor je evinrude 70hp letnik 1985 2takt.
Hvala za odgovore LP.
TUKAJ poišči tvoj letnik in tip motorja ter šifro semeringa. Potem pokličeš zastopnika za Bombardier recreational products, kamor spada tudi evunrude, meni so poslali semeringe in še nekaj druge ropotije po pošti, dobil naslednji dan.
motorni
gensy napisal/-a:Ostuni nima več trgovine v Trstu ampak je samo še v Monfalconu. Jaz sem za svojega Johnsona 70 (ki mislim da ima enko peto) dobil vse tam, imeli so celo na zalogi, tako da nisem nič čakal. Poleg vsega pa so tudi cenejši kot naš slovenski zastopnik...Priporočam!
Uppssss...
Se vidi, da že dolgo nimam več opravka z Johnson/Evinrude, OMC pa me mine že ko slišim zanj...
Drugače pa tvoj Johnson nima samo enake pete, temveč je to popolnoma enak motor, razlika je samo v nalepkah.
-
alesio33
- Višji vodnik
- Kraj: Kočevje---Otok Krk(Šilo)
Hvala vsem,zdej me pa zanima kaksna je razlika- Gearcase 15" transom,pa Gearcase 20" models?Sem sel na link http://epc.brp.com/ pa da vem narocit,ali se mi bolj splaca v Italijo po dele?
lp
lp
admin napisal/-a:gensy napisal/-a:Ostuni nima več trgovine v Trstu ampak je samo še v Monfalconu. Jaz sem za svojega Johnsona 70 (ki mislim da ima enko peto) dobil vse tam, imeli so celo na zalogi, tako da nisem nič čakal. Poleg vsega pa so tudi cenejši kot naš slovenski zastopnik...Priporočam!
Uppssss...![]()
Se vidi, da že dolgo nimam več opravka z Johnson/Evinrude, OMC pa me mine že ko slišim zanj...![]()
Drugače pa tvoj Johnson nima samo enake pete, temveč je to popolnoma enak motor, razlika je samo v nalepkah.
Ja se mi je zdelo ja, da sta motorja enaka, ampak za stvari ki nisem prepričan jih rajši ne zinem...
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 15 gostov