@cinki70
hvala za odgovor, ja tudi sam se ravno zaradi pohodnega prostora bolj nagibam na višino 140 cm, glede na to da nismo velikani bi bila sploh idealna.No glede pozicije, ko je zložena pa res nisem pomislil, fino da si me opozoril.Mi lahko zaupaš kje v Kamniku si jo kupil, lahko tudi na ZS.
Tenda
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Pa to domov pripelješ, nekomu rečeš naj ti jo sname in ti jo doma zašijejo za 10% cene, material naročiš v Sattler AG v Grazu, če ga dobiš na kg je zakon 3m2 je cca 1€, če ne pa je cca 6€ m2 v roli, širina 150cm,
Meni je za barko naredil tapetnik komplet vse:
- sprayhood z okni in zadrgami
- bimini iz 3 kosov z zadrgami
- pokrivala za vinče 6 kosov
- pokrivalo za krmilo fi 17cm z zadrgami
Material je bil 230€ pa bi še moral biti viška, zadrge 45€, šipe za sprayhood in mački za zapiranje 40€....delo za vse skupaj pa 140€.
Mojster je vse razparal in naredil na novo... zgleda kot novo ali celo bolje...
Meni je za barko naredil tapetnik komplet vse:
- sprayhood z okni in zadrgami
- bimini iz 3 kosov z zadrgami
- pokrivala za vinče 6 kosov
- pokrivalo za krmilo fi 17cm z zadrgami
Material je bil 230€ pa bi še moral biti viška, zadrge 45€, šipe za sprayhood in mački za zapiranje 40€....delo za vse skupaj pa 140€.
Mojster je vse razparal in naredil na novo... zgleda kot novo ali celo bolje...
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
.
Ni Kamnik ampak Kamm navtika.
Glavna je v Šenčurju pri Kranju.
LP
.
bats napisal/-a:@cinki70
hvala za odgovor, ja tudi sam se ravno zaradi pohodnega prostora bolj nagibam na višino 140 cm, glede na to da nismo velikani bi bila sploh idealna.No glede pozicije, ko je zložena pa res nisem pomislil, fino da si me opozoril.Mi lahko zaupaš kje v Kamniku si jo kupil, lahko tudi na ZS.
Ni Kamnik ampak Kamm navtika.
LP
.
Nazadnje spremenil pajer1, dne Ne Maj 12, 2013 21:35, skupaj popravljeno 1 krat.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
pajer1 napisal/-a:.bats napisal/-a:@cinki70
Ni kamnik ampak Kamm navtika.
LP
.
Točno tako, v trgovini Kamm, industrijska cona Šenčur.
aha Kamm mi je pa poznan in tudi blizu mi je.
Stranice bom naredil tako, da bo možno zadekati/zasenčiti iz vseh strani in bo uporabno za prespati(ala šotor) ali pa po izbiri samo posamezna, da bo senčila na tisto stran ko bo nažigalo sonce, nekako v 3 dele bom spravil celoten obseg.Platno širine 1,5 m imajo tudi v Jaršah, cca 10 €/tm, se pa malo nagibam da bi zadevo ob krajeh speljal z tyvek folijo -2 plasti -z napisom na se prekrivata na notranjo stran, šivati se da prav lepo-smo sprobali ali pa bi jo kar lepil z namenskim lepilnim trakom.
Stranice bom naredil tako, da bo možno zadekati/zasenčiti iz vseh strani in bo uporabno za prespati(ala šotor) ali pa po izbiri samo posamezna, da bo senčila na tisto stran ko bo nažigalo sonce, nekako v 3 dele bom spravil celoten obseg.Platno širine 1,5 m imajo tudi v Jaršah, cca 10 €/tm, se pa malo nagibam da bi zadevo ob krajeh speljal z tyvek folijo -2 plasti -z napisom na se prekrivata na notranjo stran, šivati se da prav lepo-smo sprobali ali pa bi jo kar lepil z namenskim lepilnim trakom.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov