EVINRUDE 737 40KM
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
EVINRUDE 737 40KM
Pozdravljeni;
Včeraj test plovila in motorja pred morjem in seveda kot ponavadi nekaj mora bit narobe. Med vožnjo po Ptujskem jezeru je motorček delal super-kot vedno, ko sem se zapeljal proti pomolu, da grem spit eno p...... je v ler gasu ugasnil sam od sebe, in od takrat več ni glasa od njega. Preveril iskro na svečkah-je ni.
Kaj bi to bilo, če mi lahko kdo pomaga?
Včeraj test plovila in motorja pred morjem in seveda kot ponavadi nekaj mora bit narobe. Med vožnjo po Ptujskem jezeru je motorček delal super-kot vedno, ko sem se zapeljal proti pomolu, da grem spit eno p...... je v ler gasu ugasnil sam od sebe, in od takrat več ni glasa od njega. Preveril iskro na svečkah-je ni.
Re: EVINRUDE 737 40KM
melinek napisal/-a:Pozdravljeni;
Ali ni iskre na nobenem cilindru?
Re: EVINRUDE 737 40KM
darkobmw napisal/-a:melinek napisal/-a:Pozdravljeni;
Ali ni iskre na nobenem cilindru?
Ne iskre ni na nobenem cilindru, je možno da bi bila vžigalna tuljava
Piki napisal/-a:Tuljava verjetno ni, ker mislim, da ima ta motor ločeni tuljavi, za vsak cilinder posebej. Če iskre ni na nobenem cilindru je lahko elektronika "power pack", ali pa kot so že omenili, primarno navitje na statorski plošči.
motor je 2 cilinderski in ima 1 tuljavo, zato sumim, da je le ta.
Kje pa je primarno navitje na statorski plošči
kasaudio napisal/-a:Ja če si preveril ključavnico potem je najverjetneje nekaj na tem "power packu". Da bi statorsko navitje crknilo je malo možnosti. Sploh pri malih obratih. Kakšen štromar bi hitro našel problem, js bi probal popraviti, novo kupovat bodo €€€ in je brezveze.
Torej, kje se naj lotim, pravite, da vžigalna tuljava ne more bit, kje je pol problem, ker jaz v tem trenutko poznam samo rešitev da ga zakurim
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 49 gostov