Koloidno srebro

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
igorb
Admiral

OdgovorNapisal/-a igorb » To Jan 21, 2014 22:46

kolega ga naredi tako da z elektrolizo raztopi srebro v destilirani vodi kateri doda par zrn soli,on ga vliva v rezervoar in to vodo tudi pijejo,enkrat sem vprašal doktorja ki je študiral v Rusiji in je sicer tudi Rus povedal je da srebro oz njegovi delci raztopljeni v vodi imajo poz naboj bakterije imajo negativen naboj,ko pridejo delci srebra v stik z bakterijami,srebro preprosto skuri bakterije,
ko sem ga malo čudno gledal je pojasnil,da v pravoslavni veri pop preden popije vino,pomoči vanj srebrn križ,in da to ni zato da ga blagoslovi,ampak če je pijača zastrupljena križ potemni.(verjetno je bila v carski rusiji huda konkurenca)koloidno srebro uporabljajo tudi za izpiranje ran ki se s tem dokazano hitreje celijo.uradna medicina tega ne priznava,ker je menda premalo profita.
sem napisal kot sem ga razumel kaj si mislite o tem je vaš problem.
Markoz
Kontraadmiral
Kraj: Hraše Medvode-Bunarina Pula

OdgovorNapisal/-a Markoz » So Jan 25, 2014 18:51

Jaz ga pijem vsak dan 0,3 ml in je nestrupen temveč zelo zdrav.
KOLOIDNO SREBRO je univerzalen ANTIBIOTIK narave; Ubija bakterije, viruse, glivice in še več, je najmočnejši antibiotik brez stranskih učinkov.
Je pa v tem, da na netu prodajajo tudi vodo za koloidno srebro. Kvaliteten mora imeti vsaj 20-30 ppm.
Če kdo koče imeti še kakšno info. o njem me naj vpraša ker moja punca ga trži in veliko ve o tem.
SR 290
Admiral

OdgovorNapisal/-a SR 290 » So Jan 25, 2014 19:59

Markoz napisal/-a:KOLOIDNO SREBRO je univerzalen ANTIBIOTIK narave; Ubija bakterije, viruse, glivice in še več, je najmočnejši antibiotik brez stranskih učinkov.

Ni čisto res.

1.) Univerzalen niti ni, še več! Glede na to, da ima večina Slovencev vsaj eno amalgamsko plombo pri njih niti pod razno ne deluje. Tudi pri vseh tistih, ki imajo v svojem telesu čisto majčken delež katere koli druge kovine, lahko pozabiš na učinkovanje. Ne vem, če tudi prstan ali zapestnica ne izničita tega učinka. Nekateri trdijo, da ga in to trditev razlagajo z pozelenitvijo kože pod prstanom...

2.) Brez stranskih učinkov? Če pretiravaš z količino in menda niti ni treba preveč pretiravat, dobesedno pozeleniš. In to nepopravljivo, za vedno! Ne vem, ampak zadeva, ki ti dobesedno tetovira celice, bi lahko bila potencijalni povzročitelj še marsikatere nevšečnosti.
Ne nazadnje to ni nič drugega kot srebrovi nano delci. Ko smo neke aluminijaste dele z nano premazom zaščitili pred nabiranjem ledu, so nam strogo zabičali, da je treba uporabljat gumijaste rokavice, drugače se nano delci skozi kožo prebijejo v telo in to naj ne bi bilo dobro. Ne vem iz kakega materiala nano delce je vseboval pripravek, ampak saj je glavna težava v majhnosti šmenta in ne v materialu.

Bi bilo pa dobro, da tvoja punca deli z nami nekaj svojega znanja. Če argumentirano ovrže moje trditve bom vesel.
Žare
Višji praporščak

OdgovorNapisal/-a Žare » Ne Jan 26, 2014 01:42

Slika

Ne pretiravajte s tem, ker je stanje do katerega lahko pride ireverzibilno. Slika zgoraj ni fotomontaža.
Markoz
Kontraadmiral
Kraj: Hraše Medvode-Bunarina Pula

OdgovorNapisal/-a Markoz » Ne Jan 26, 2014 15:23

Napisal sem in to tudi vem, če ga zaužiješ 0,3 ml na dan ni nič preterano in je zdravo vsaj meni pomaga in še velikim, ki jih poznam. Vem pa, da nič ne koristi, če ga spiješ več ker je enaki učinek. Glede pomodritve se bom pa še posvetoval z mojo ker o tem ve veliko.
Uporabniški avatar
od kapitana zena
Admiral

OdgovorNapisal/-a od kapitana zena » Ne Jan 26, 2014 20:17

Žare,
to je "papa štrumf"
Uporabniški avatar
mirante
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a mirante » Ne Feb 23, 2014 20:07

Na barki sem pogledal, kaj piše na škatli s tabletkami za pripravo in razkuževanje vode: Natriumchlorid-Silber-Chlorid-Komplex.
Kaže, da vendarle nisem pil živega srebra :)
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » To Feb 25, 2014 22:37

Joško,

natoči 15 l kisa za vlaganje in 15 l vode, malo preguncaj barko, pusti čez noč in to je to. Potem sprazni in napolni rezervar trikrat in boš zdrav tudi če jo boš pil. Jaz to naredim vsako leto (pijem je sicer ne) in imam rezervar čist kot bi pogledal ogledalo - nič kamna in alg.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov