gumenjak in tomos 20
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
mislim, da lahko imaš razno blago na prikolici, vendar mora biti privezano v skladu s predpisi... saj to velja za vsak prevoz, vendar se pri nas ne izvaja kaj podrobno. Če se pa odpraviš v tujino, najprej pogledajo kako si naložen, šele potem ti pogledajo dokumente itd...
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Jaz pa imam čoln na prikolici samo zato, da lahko vso potrebno in nepotrebno kramo sploh spravim "dol".
Doslej še nobeden ni kompliciral, da imam preveč stvari v čolnu, res pa je, da je preko cerada in se nič ne vidi, pa tudi zloženo mam koliko toliko normalno.
Katja, ko bosta enkrat imela čoln z trdim dnom in na prikolici bosta videla, da se ne da primerjati z vožnjo čolna v avtu, verjemi je marsikateri od nas preizkusil.
Ko sem enkrat tako naložen (motor v avtu in na strehi čoln) prišel na mejo in dal policaju 4 osebne me je čudno pogledal. Nato sem ugotovil da zaradi prtljage sploh ni videl obeh otrok, ki sta sedela zadaj.
Tak smo bili kot Poljaki nekoč.
Doslej še nobeden ni kompliciral, da imam preveč stvari v čolnu, res pa je, da je preko cerada in se nič ne vidi, pa tudi zloženo mam koliko toliko normalno.
Katja, ko bosta enkrat imela čoln z trdim dnom in na prikolici bosta videla, da se ne da primerjati z vožnjo čolna v avtu, verjemi je marsikateri od nas preizkusil.
Ko sem enkrat tako naložen (motor v avtu in na strehi čoln) prišel na mejo in dal policaju 4 osebne me je čudno pogledal. Nato sem ugotovil da zaradi prtljage sploh ni videl obeh otrok, ki sta sedela zadaj.
Guma je guma, zaenkrat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov