Kam namestiti bokobrane
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Kam namestiti bokobrane
Pozdravljeni
Imam gliser 6,75 m in želim čim bolj priročno namestiti bokobrane (6 kom).
Prosim za predloge.
Hvala in lep pozdrav vsem morjeplovecem
Ponti
Imam gliser 6,75 m in želim čim bolj priročno namestiti bokobrane (6 kom).
Prosim za predloge.
Hvala in lep pozdrav vsem morjeplovecem
Ponti
Nisem siguren, če se ne delaš norca...
Pa vseeno. Bokobrane namestiš tako, da služijo svojemu namenu, torej da stojijo med čolnom in "oviro" in da tam tudi ostanejo.
Če bi pa rad, da čimlepše izgleda... pa jih pusti doma. Da pa so priročni pa jih obesi ob volan. Tam so najbolj pri roki.
Sorry za nekaj sarkazma, samo res nisem siguren, da nas ne zaj...

Pa vseeno. Bokobrane namestiš tako, da služijo svojemu namenu, torej da stojijo med čolnom in "oviro" in da tam tudi ostanejo.
Če bi pa rad, da čimlepše izgleda... pa jih pusti doma. Da pa so priročni pa jih obesi ob volan. Tam so najbolj pri roki.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
bokobrani
Pozdravljen
Vem kam je treba namestiti bokobrane ko je to potrebno. Spraševal sem le ali ima kdo kakšno novo zamisel kam jih namestiti ko niso v uporabi. Poznam nosilce iz inoxa, ki jih pritrdiš na ograjo - ali so še kakšne druge možnosti.
Sicer pa hvala za izčrpen poduk - me nič ne moti.
Lepo pozdravljen
Vem kam je treba namestiti bokobrane ko je to potrebno. Spraševal sem le ali ima kdo kakšno novo zamisel kam jih namestiti ko niso v uporabi. Poznam nosilce iz inoxa, ki jih pritrdiš na ograjo - ali so še kakšne druge možnosti.
Sicer pa hvala za izčrpen poduk - me nič ne moti.
Lepo pozdravljen
Zmečeš jih čez stranico noter, ko jih ne rabiš in zmečeš spet ven, ko jih rabiš. Če so komu napoti, jih pa umakne.
Pa šalo na stran, imam 4 in jih pač privežem tja kjer jih rabim. Med plovbo pa pridejo prav npr. za pod glavo, sicer so pa v gajbici zadaj, malo improvizacije...
Pa šalo na stran, imam 4 in jih pač privežem tja kjer jih rabim. Med plovbo pa pridejo prav npr. za pod glavo, sicer so pa v gajbici zadaj, malo improvizacije...
motorni
Aham, se opravičujem. Očitno sem popolnoma narobe razumel vprašanje. Mislil sem, da zelis vedeti kam jih obesiti "do bo dober izgled", nisem vedel, da misliš, ko niso v uporabi...
Jaz sem imel približno tako velik čoln na boji, torej na privezu nisem potreboval bokobranov, zato sem imel s seboj vedno le 3, katere sem imel v kalužnem prostoru. Pri tankanju ali pa privezu sem jih pa vzel ven...
Oprosti še enkrat!
Jaz sem imel približno tako velik čoln na boji, torej na privezu nisem potreboval bokobranov, zato sem imel s seboj vedno le 3, katere sem imel v kalužnem prostoru. Pri tankanju ali pa privezu sem jih pa vzel ven...
Oprosti še enkrat!
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Jaz bi kupil inox košare(dvojčke),namestil na vsako stran sprednjega dela ograje po en komad.Ne kazijo izgleda niso v napoto in vedno pri roki.Dva bokobrana pa bi imel v zadnjem delu čolna,lahko v priročni plastični košari ali gajbici pod zadnjo klopjo.Kajti imeti jih moraš hočeš ali ne.Nebi jih skrival po raznih luknjah,saj morajo bit vedno pri roki,a ne Ponti.

mašinfirer
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
mamaMicka napisal/-a:Nisem siguren, če se ne delaš norca...
Mamamici ali imaš kaj tvoje polir paste na lagerju.Tisto ki jo sam zmešaš,kako kilco za prodat.
mašinfirer
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost