Impeler yamaha 28a - menjava

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
JanezM
Poročnik fregate
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a JanezM » Ne Jul 12, 2015 17:38

Ja sem ga hotel razdreti uplinjač mislim, pa edini ključ ki ga nisem vzel je 10-ka,
tko da se bom obrnil na enga mehanika tukaj, Dodig, res pa pravjo , da je drag, bomo vidli, kaj me vse tkole neki jeb....
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Ne Jul 12, 2015 19:08

Ključ si nekje sposodi, pa sam razdri uplinjač, kar ni ravno neka znanost. Mehanik je šele druga opcija.
Uporabniški avatar
JanezM
Poročnik fregate

OdgovorNapisal/-a JanezM » Ne Jul 12, 2015 20:58

popoldne je tuki en sosed šraufal BMW-ja pa sem se mal ustavil, pa mi je sam rekel da je slišal, da mi motor nagaja in tko sva pol šla do čolna, pa sva gledala kaj bi blo, njegovega kolega je svečka dobro prerukala pri probi iskre, ugotovili smo, da motor ne dobi goriva in ga bo sosed, ki je mehanik jutri razstavil vplinjač in pogledal, tko da upam, da bo jutri tole vžgalo kot more :D in moj nasmeh bo širok
Uporabniški avatar
elbarto
Admiral

OdgovorNapisal/-a elbarto » Ne Jul 12, 2015 21:42

preden razdrete vplinjac preveri rezervoar (nivo za vsesavanje goriva, tesnenje cevk itd...)
Uporabniški avatar
JanezM
Poročnik fregate

OdgovorNapisal/-a JanezM » Po Jul 13, 2015 00:12

Vse cevke so nove in so Ok,
motor je vžgal na trenutke samo takrat ko smo našprical bencin direkt čez vplinjač
Uporabniški avatar
Piki
Admiral
Kraj: Ljubljana-Opatija

OdgovorNapisal/-a Piki » Sr Jul 15, 2015 11:43

Kaj je bilo s tem motorjem, je vžgal ?
Uporabniški avatar
JanezM
Poročnik fregate

OdgovorNapisal/-a JanezM » Ne Jul 26, 2015 15:28

Dolga zgodba Piki, 6 dni sem porabil, da sem prišel do ene vožnje po Betinskem zalivu, ko sem hotel zapeljat mojo drago mi je pa zajla za gas šla.
V glavnem so me zajebavale vžigalne tuljave, ko smo to uredil, naštelal vplinjač, mi je majster rekel da moram vžigat s polnim gasom, drugače mi gorivo zalije vplinjač.
Da bi bla zgodba še slajša mi je pri drugem dajanju čolna v vodo počila cev na katero je pritrjen kolešček za podporo čolnu na prikolici, cev je bila kot bi bila iz papirja, total prežrta, ko sem jo zamenjal, sem menjal še drugo na drugo strani, da bi vsaj varno pripeljal domov, kar mi je včeraj tudi uspelo, toliko od mojega dopusta s čolnom :) , vse je za nekaj dobro :D
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Po Jul 27, 2015 09:44

Ti si imel še srečo v bistvu:)

V takem stanju it nekam malo dlje pa da ti tam nekje na odprtem takole razpada zadeva je šele veselica.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost