vhf postaja, servis
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
vhf postaja, servis
Nabavili smo rabljen čoln s precej opreme in seveda nekaj je tudi ne dela. Med drugim VHF postaja proizvajalca Radio Ocean (Furuno grupa). Ali kdo pri nas servisira te zadeve? Edini servis je izgleda v Rijeki, postajice ne bi pošiljal naokoli, ponavadi je to "one way journey". Dela po mojem vse, vsaj kolikor sem preizkušal, ni pa zvoka, mogoče je crknil zvočnik, ne bi pa rad odpiral in na koncu ugotovil da zdaj ne dela pa še cel kup drugih stvari.
ce postaje ne poznas je se ne posiljaj na servis, preden dobro ne preberes navodil za uporabo.
kar velika verjetnost je namrec da ni zvoka ker se je nekdo igral in stisnil ali obrnil kak gumb (squelch, mute, cts...) pa zato postaja kaze sprejem, zvoka pa ni.
v katerem kraju pa imas postajo?
lp!
edit - kateri model pa imas?
kar velika verjetnost je namrec da ni zvoka ker se je nekdo igral in stisnil ali obrnil kak gumb (squelch, mute, cts...) pa zato postaja kaze sprejem, zvoka pa ni.
v katerem kraju pa imas postajo?
lp!
edit - kateri model pa imas?
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Lahko se oglasiš proti koncu tedna pri meni in stestirava postajo, brezplačno. Imam vse instrumente potrebne za test radijske postaje.
Naslov, www.harpoon.si.
LP NT
Naslov, www.harpoon.si.
LP NT
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 4 gosti