peta bravo
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
peta bravo
pozdravljeni, rabila bi pomoc.... peto bravo ce dvignem se mi zacne pocasi spuscati dol .... tudi med voznjo je treba trim popravljati na gor..olja je dosti , trim svece ne spuscajo...kaj je problem v trim pumpi ali cilindrih?
-
Daki
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Težko je to tako na daljavo, ker je lahko marsikaj, vendar je najverjetneje kriv zrak v olju. Zakaj je prišel not morate pa ugotovit. Morda pušča kako tesnilo na cilindru...
Kaj so to trim sveče?
Koliko ur je ta noga že obratovala?
Se to dogaja odkar ste jo nabavili in je bila prvič zmontirana?
Mi imamo podoben sistem trima kot B1 noge in se spomnim, da nam je pogon lezel dol dokler nismo spravili vsega zraka ven, pa čeprav imamo samoblokirno izvedno, ki naj bi popolnoma mirno držala nastavljeno pozicijo. Nekaj se spominjam še enih dušilk na dotočnih ceveh iz pogona v trim črpalko, čisto v priklopnem fitingu črpalke. Če jih ni se oljni film strga in deluje kot bi bil zrak not. To so majhne zaslonke z luknjico dva ali tri milimetre.
Kaj so to trim sveče?
Koliko ur je ta noga že obratovala?
Se to dogaja odkar ste jo nabavili in je bila prvič zmontirana?
Mi imamo podoben sistem trima kot B1 noge in se spomnim, da nam je pogon lezel dol dokler nismo spravili vsega zraka ven, pa čeprav imamo samoblokirno izvedno, ki naj bi popolnoma mirno držala nastavljeno pozicijo. Nekaj se spominjam še enih dušilk na dotočnih ceveh iz pogona v trim črpalko, čisto v priklopnem fitingu črpalke. Če jih ni se oljni film strga in deluje kot bi bil zrak not. To so majhne zaslonke z luknjico dva ali tri milimetre.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov