OsmozaPSp
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Jaz tudi na prejšnji. Par mehurčkov. Sem odpru zbrusil do živega na novo zalaminiral in zadeva rešena. Nobene panike. Glede tele osmoze mislim, da se itak pretirava. Defenitivno je treba zadevo sanirati vendar v kolikor je samo par balončkov mislim, da ni panike. Ok. Če je pa kot švicarski sir pol je pa mal bl jeba. Amapak v tem primeru mislim, da je bila napaka tudi v tem, da ni pravilno zaščitil podvodnega dela.
Veter v laseh, travarca v zobeh 
-
potepin
- Poročnik korvete
- Kraj: Ljubljana....Krk...Malinska
- Kontakt:
Tudi jaz.... sem jo imel in jo saniral, čeprav se jih je našlo tukaj gor nekaj strokonjakov, ki so trdili, da sem barko uničil, poškodoval itd...
In tistim ob tej priliki odgovarjam, da po dveh letih, ko sem jo spet dvignil ni ne duha ne sluha o osmozi... tako, da sem jo samo očistil...na rahlo obrusil in ponovno dal dve roki Valovega tardečga gor in to je to....
mirno morje...
lp potepin
In tistim ob tej priliki odgovarjam, da po dveh letih, ko sem jo spet dvignil ni ne duha ne sluha o osmozi... tako, da sem jo samo očistil...na rahlo obrusil in ponovno dal dve roki Valovega tardečga gor in to je to....
mirno morje...
lp potepin
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti