ZDRAVO FOROMCI
Sem nov tukaj in skorajda nov v pomorstvu. Imam eno prošnjo.Pred svema letoma sem kupil čoln fishermann MAKO 17 z motorjem selva 80 letnik 1990.
Čoln sem zrihtal pa registriral tak mam pa probleme z selvo.
Vso zadevo sem menjal od kablov do pumpic in motor mi ne žene. Ko so svečke v motorju mi ga samo zaganja pa zeeeeloooo počasi, ko pa dam svečke ven pa gre. Poleg tega mi na svečkah ne daje isker.Ali bi to bili releji ali premala moč akumulatorja. Prejšni lastnik je motor gnal z 55A akumulatorjem jaz sem dal po navodili mojstrov JOHNSONA 95A. Starega lastnika pa ne morem vprašat ker je žal že pokojen. tak da nimam druge izbire.
Prosim za pomoč če je kdo imel enake probleme ali ima mogoče manual za to selvo.
Lep pozdrav
Matija,,KULI,,
SELVA MOTOR MANUAL
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Za mojo yamaho 60 proizvajalec predpisuje 75 Ah akumulator, tak da za tvojega mora biti res še kaj močnejši. Glede tega, da če prav razumem zaganjač ne vrti motorja, pa je lahko težava v samem zaganjaču (obrabljene ščetke), lahko pa je tudi premali presek kablov za vžig in so prevelike izgube, seveda, če motor lahko obrneš z roko, da ni kaj prijelo.
Guma je guma, zaenkrat.
Najprej poskusi vžgati motor mimo teh kablov, ali direktno preko vžigalnih kablov za avtomobile ali pa če imaš ti ali pa kdo drug tisto vžigalno enoto za zagon avtomobila oz. pomoč zagona. Zaganjač mora biti poskočen, lahko tudi da imajo puše v zaganjaču luft in nima prave moči. Na avtomobilskih zaganjačih smo ponavadi preizkušali moč tako, da smo ga preko vžigalnih kablov zagnali potem pa ga je eden z kosom lesa poskušal zaustaviti na pastorku, kar se seveda ni smelo zgoditi.
Ne vem kakšni presek kabla imaš od akomulatorja pa do motorja, tak da zamenjava je zadnja na vrsti.
Ne vem kakšni presek kabla imaš od akomulatorja pa do motorja, tak da zamenjava je zadnja na vrsti.
Guma je guma, zaenkrat.
Lp, kot ti je že Janadino napisal, preveri kable in spoje na štarterju, saj če niso dobri potem je tu velika izguba energije.
Je pa z temi štarterji tako, jaz sem ga dal isto popraviti pri 100 konjski selvi, pa se je vrtil ampak nikoli več kot prej. Enostavno je izgubil svojo moč, tako da sem si omislil novega in ni bilo problema.
Pri teh motorjih pa je vedno bil problem zagon, saj potrebuješ precej velike vrtljaje, da motor sploh vžge. Imel sem 3 selve in pri vseh je bilo isto.
Še nekaj, pri preverjanju iskre na svečkah pa pazi na to, da je svečka na kablu z tistim delom kjer je pa navoj ali pa tam kjer pride ključ pa mora biti obvezno prislonjen na blok motorja oz. maso. Brez tega ti svečka ne bo dala iskre, če si pa dovolj pogumen pa med zaganjanjem drži kabel in ti bo takoj jasno. Ne bo te ubilo, bo pa precej streslo.
No če rešiš problem z iskro potem je težava v zaganjaču.
Lp. Mitja
Je pa z temi štarterji tako, jaz sem ga dal isto popraviti pri 100 konjski selvi, pa se je vrtil ampak nikoli več kot prej. Enostavno je izgubil svojo moč, tako da sem si omislil novega in ni bilo problema.
Pri teh motorjih pa je vedno bil problem zagon, saj potrebuješ precej velike vrtljaje, da motor sploh vžge. Imel sem 3 selve in pri vseh je bilo isto.
Še nekaj, pri preverjanju iskre na svečkah pa pazi na to, da je svečka na kablu z tistim delom kjer je pa navoj ali pa tam kjer pride ključ pa mora biti obvezno prislonjen na blok motorja oz. maso. Brez tega ti svečka ne bo dala iskre, če si pa dovolj pogumen pa med zaganjanjem drži kabel in ti bo takoj jasno. Ne bo te ubilo, bo pa precej streslo.
No če rešiš problem z iskro potem je težava v zaganjaču.
Lp. Mitja
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov