Pozdravljeni forumci,
Zanima me kako bi se znebil vodnega kamna, kateri je naslal v hladilnih kanalih izvenkrmnega motorja Suzuki 50 (4T).
Ko ga vžgem, na začetku zelo šprica voda, kasneje pa čezdalje manj (zamaši se tazadnji čep iz motorja), ker je pol kamna v notorju.
LP J
Čiščenje vodnega kamna
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Pozdravljen!
Na svojem Suzuki 2T 40 HP sem termostat očistil tako, da sem ga prekuhal v vreli vodi z malenkostnim dodatkom citronske kisline v prahu. (kot za čistit zobne proteze javascript:emoticon(':D') - ampak ne svoje).
Postal je kot nov.
Prej je bil ves zapacan s kamnom in ni zapiral pravilno. Bil je stalno odprt.
Zato pa tudi motor veš čas hladen.
Sedaj je OK. Pa tudi indikatorski curek vode je OK.
Preveri termostat, če ni zamazan s kamnom in če ti pravilno odpira.
Ko vzameš termostat ven pa vidiš delno tudi kanle, kakšni so.
LP
Na svojem Suzuki 2T 40 HP sem termostat očistil tako, da sem ga prekuhal v vreli vodi z malenkostnim dodatkom citronske kisline v prahu. (kot za čistit zobne proteze javascript:emoticon(':D') - ampak ne svoje).
Postal je kot nov.
Prej je bil ves zapacan s kamnom in ni zapiral pravilno. Bil je stalno odprt.
Zato pa tudi motor veš čas hladen.
Sedaj je OK. Pa tudi indikatorski curek vode je OK.
Preveri termostat, če ni zamazan s kamnom in če ti pravilno odpira.
Ko vzameš termostat ven pa vidiš delno tudi kanle, kakšni so.
LP
Poskušaj najprej s kisom za vlaganje in v njem zaženi motor, da bo namesto hladilne vode kis, v kolikor pa je mogoče pa je potrebno vse rastaviti in kar je kovinskega dati v HCl kislino. Tako se čistijo toplotni izmejevalci, pri vgradnih motorjih. Lahko pa tudi v kanal, ki ga najprej začepiš naliješ HCl, pustiš nekaj časa nato odpreš kanal in spereš z vodo. To ponoviš parkrat da se kanal sčisti.
Samo dvomim da bi lahko imel toliko kamna v motorju, razen če ni 20let star oziroma da delaš vsaj 500ur letno. Po moje je vzrok da ne šprica hladilne vode kje drugje. Ni mi pa jasno kaj misliš s tem nešpricanjem. Običajno imajo večji motorji glavni curek skozi propeler oziroma pri luknicah v peti motorja, se pravi v spodnjem delu, odvisno od posameznega motorja. Tisti manjši curek pa je bolj kontrolni in nima veze. Prej bi rekel, da imaš začepljeno luknjico manjšega curka, poskusi malo sčistiti z žico, tako da z zunanje strani vtikaš žico kolikor gre. Možno je tudi, da je kaj narobe z impelerjem, tako da bi v tem primeru jaz še tega zamenjal.
Vzami ven termostat kot predlaga Tom, pa boš takoj videl kanale in koliko je kamna.
Samo dvomim da bi lahko imel toliko kamna v motorju, razen če ni 20let star oziroma da delaš vsaj 500ur letno. Po moje je vzrok da ne šprica hladilne vode kje drugje. Ni mi pa jasno kaj misliš s tem nešpricanjem. Običajno imajo večji motorji glavni curek skozi propeler oziroma pri luknicah v peti motorja, se pravi v spodnjem delu, odvisno od posameznega motorja. Tisti manjši curek pa je bolj kontrolni in nima veze. Prej bi rekel, da imaš začepljeno luknjico manjšega curka, poskusi malo sčistiti z žico, tako da z zunanje strani vtikaš žico kolikor gre. Možno je tudi, da je kaj narobe z impelerjem, tako da bi v tem primeru jaz še tega zamenjal.
Vzami ven termostat kot predlaga Tom, pa boš takoj videl kanale in koliko je kamna.
Hvala vsem!!
Čudi me to, da ko prižgem motor prvo zolo šprica ven voda, čez nekaj časa delovanja cca. 2 min. pa šprica voda z blagim curkom komaj opaznim. Če med delovanjem pihnem v vodno cev iz motorja spet začne dobro špricati cca 2 min.
Najverjetneje bo termostat, moram ga odpreti in spucati.
http://store.brownspoint.com/df50/fig016-05001F.asp
6-3 17670-94402 Thermostat 60c 1 $37.59 Opt: 1999-2008
Je to ta termostat???
Čudi me to, da ko prižgem motor prvo zolo šprica ven voda, čez nekaj časa delovanja cca. 2 min. pa šprica voda z blagim curkom komaj opaznim. Če med delovanjem pihnem v vodno cev iz motorja spet začne dobro špricati cca 2 min.
Najverjetneje bo termostat, moram ga odpreti in spucati.
http://store.brownspoint.com/df50/fig016-05001F.asp
6-3 17670-94402 Thermostat 60c 1 $37.59 Opt: 1999-2008
Je to ta termostat???
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov