Pasara-nepravina lega
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Če se bojiš, da bo 150kg dol padlo, pomeni, da je nekaj hudo narobe v konstrukciji. Torej če je bojazen, da bi se kaj odlomilo pri 150kg jaz ne bi montiral niti 40kg motorja.
550h ni veliko. Pri nekaj tisoč se lahko kaj pokaže.
550h ni veliko. Pri nekaj tisoč se lahko kaj pokaže.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
-
Daki
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Tak nosilc je boljša varjanta kot če je motor direkt na krmi. Ampak le v primeru da je čoln dost dolgi da prenese takšno spremembo težišča ko stoji na mestu in ko ga zalije krmni val. Glisirajočim plovilom med glisiranjem "paše" da imajo težišče bolj zadaj ker je vožnja udobnejša, hitrejša in bolj ekonomična in pa tam kjer je ta motor se voda ne peni več tolk od plovila in gladina se že izravnava kar je vse v +. Plus tega pa kot je napisano še pridobiš kopalno ploščad. Je pa res da tale aplikacija dost bolj obremenjuje krmo tak da le ta mora bit zdrava in čvrsta!
goahead napisal/-a:Bajto na morju pa ima.....kaj pa zdaj?
Prodat barko http://www.mornar.net/view/media.asp?ID=200787
lp.
Barko sem dal v oglas, ce bi se kdo v roku enega meseca najdu in zadevo kupil. Potem bi jaz vzel nekaj drugega. Nisem custveno navezan nanjo, ker sem jo dobil v zamenjavo. Drugace je barka OK, le da ji manjka konjenica. Zakaj do konca meseca......se vedno iscem motor. Bomo videli kaj pride prej, ali motor ali kupec barke 
Malo v razmislek.....
Nazadnje spremenil goahead, dne So Mar 26, 2016 06:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta