Hvala,vendar tudi na tem naslovu ne dobiš. Ko sem napisal, da je že malo smešno je za tem res smešna zgodba. Prvič sem v dobri veri naročil v kammu po kataloški številki, čakal zaradi nekih zapletov skoraj mesec dni in dobil čisto nekaj drugega-na sliki
Odrežem cm vzorca nove in stare slikam in pošljem po mailu kot dokaz, da pač to ni to. Brez težav vrnil gumo in dobil nazaj denar.
Začnem iskati drugje na kar naletim na spletno trgovino na zgornji povezavi, naročim in v nekaj dneh dobim točno isto gumo ki sem jo en teden nazaj vrnil v kammu. Kot dokaz sem imel cm vzorca, ki sem ga odrezal.
Tudi to sem vrnil nazaj, ker niti slučajno ne sede gor tako kot bi morala.
Torej,vse spletne trgovine dobavljajo od motomarine, ki pod staro kodo prodajajo nov profil, pa naj bo to pri nas ali pa v tujini,ravno tako velja za ebay.
Na koncu vsega se sprašujem ali je motomarine res edini dobavitelj v celi italiji za te vrste gume ali obstaja še kje kakšna.
Ker je čoln italijanske izdelave in predvidevam da jih ni malo, sem prepričan, da je nisem obnavljal samo jaz in da je takšna guma še vedno nekje dobavljiva.
Še slika kako izgleda zmontirana.
l.p.