Servis Mercury

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Bine
Kapitan korvete

Servis Mercury

OdgovorNapisal/-a Bine » Če Maj 19, 2016 21:00

Pozdrav

Imam eno vprašanje oziroma prošnjo za nasvet. Zanima me, kje opravljate servise motorjev, oziroma ali imate kakšen ustrezen predlog za dobrega serviserja. Ni nujno, da je pooblaščen, le da obvlada zadevo. Sam imam 4 taktni motor Mercury star 5 let. Do sedaj imam s tem motorjem izkušnjo v As Boats, kjer mi je servis delal Dejan Ribič. Ostalih izkušenj nimam. Predloge zbiram za celo SLO, mi ni problem peljati k dobremu serviserju. Ne gre pa za noben problem, le redni servis, impeler itd...

Lep pozdrav

Bine
lampy
Poročnik bojne ladje
Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a lampy » Če Maj 19, 2016 21:26

Sam imam namen peljat čoln na AS boats, ker imam probleme z motorjem, pa me zanima, kake izkušnje imaš z njimi, glede na to, da iščeš servis drugje.
Bine
Kapitan korvete

OdgovorNapisal/-a Bine » Če Maj 19, 2016 21:35

Jaz sem bil pri njih 2x s tem motorjem. Obakrat sva delala s serviserjem Dejanom Ribičem. Sedaj njega ni več tam. Če pozabim na to, da so me enkrat naročili na servis, in da sem čoln peljal iz Gorenjske zastonj na Štajersko, tam pa so mi povedali, da je serviser odšel na sejem v Portorož, je bilo ostalo vse v redu. Naslednjič, ko sem se menil za servis, pa sem od njih dobil samo še mail, da serviser Dejan Ribič ni več zaposlen pri njih.

LP

Bine
Uporabniški avatar
Jean
Kapitan
Kraj: Prlekija-Biograd

OdgovorNapisal/-a Jean » Če Maj 19, 2016 21:40

Bine napisal/-a:Jaz sem bil pri njih 2x s tem motorjem. Obakrat sva delala s serviserjem Dejanom Ribičem. Sedaj njega ni več tam. Če pozabim na to, da so me enkrat naročili na servis, in da sem čoln peljal iz Gorenjske zastonj na Štajersko, tam pa so mi povedali, da je serviser odšel na sejem v Portorož, je bilo ostalo vse v redu. Naslednjič, ko sem se menil za servis, pa sem od njih dobil samo še mail, da serviser Dejan Ribič ni več zaposlen pri njih.

LP

Bine

Dejan Ribič-serviser je odšel na svoje,podjetje Naturmar d.o.o
še povezava kje ga lahko dobiš:
http://www.naturmar.si/component/conten ... 8-podjetje
LP Dani
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Če Maj 19, 2016 21:42

Kaj pa če bi povedala kaksen Merc je to, 3.5 al 350KM?
lampy
Poročnik bojne ladje
Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a lampy » Če Maj 19, 2016 21:51

Mercury 40/60, 4t, letnik 1999...predvidevamo pa, da je CDI enota šla, ampak je Marcel reku, da je mal problem točno povedat, ali je to to, ali ne, ker se ne da 100% preizkusit, razen na servisu, oziroma z drugo CDI enoto, ki pa stane nova pri AS boats 351 EUR in mi je nekako ni kr na blef za kupovati.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov