popolna obnova :)
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Za dnevne izlete bo za začetek hladilna torba in dve plastenke leda kar v redu.... Problem rata, če nimaš dovolj velikega zmrzovalnika v apartmaju za sprotno zamrzovanje ledu...
Zdaj, ko še dokončuješ čoln, pa predvidi prostor za hladilnik, ki ga boš lahko zaklenil, ker ga je zoprno vsak dan tovorit na čoln in nazaj dol....ker, ko začneš enkrat uporabljat hladilnik na čolnu, pol brez njega več ne boš izplul...
Zdaj, ko še dokončuješ čoln, pa predvidi prostor za hladilnik, ki ga boš lahko zaklenil, ker ga je zoprno vsak dan tovorit na čoln in nazaj dol....ker, ko začneš enkrat uporabljat hladilnik na čolnu, pol brez njega več ne boš izplul...
mirno morje
Na čolnu smo imeli ezetil 18l hladilno torbo, poltrakcijski akumulator 135Ah in sončno celico 40w. Preveri koliko ti polni motor, moj je Max 6A. Ta aku prenese globoka praznjenja, in je primeren tudi za vžig motorja. Celico sem z gumicami pripel na ograjo in vtaknil vtikač v vtičnico. In občasno pogledal na voltmeter. Pospravil sem jo ko nas ni bilo na čolnu, da je ne bi kdo drug.
motorni
-
drago.puksic
- Kapitan
topcoat
Če imaš še topcoat bi ga odkupil ,pokliči na 031238 760 ali mi pošlji na zasebno številko tel. in te pokličem jaz.Lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov